Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4 ΚΑΜΙΛ ΠΑΡΜΕΖΑΝ

3-2 ΕΝΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ

Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο.

"Πουλιά και φυτά αντιδρούν στην υπερθέρμανση της Γης"

Υπενθυμίζουμε ότι ένταση σ’ ένα σημείο Α ενός ηλεκτροστατικού πεδίου είναι το σταθερό πηλίκο της δύναμης που ασκείται από το πεδίο σ’ ένα φορτίο q (υπόθεμα), που θα βρεθεί στο σημείο Α, προς το φορτίο αυτό. Προετοιμαστείτε, γιατί σας περιμένει ένας "βαρύς" χειμώνας από άποψη δουλειάς.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΡΙΚΚΗΣ

Σχ. 3.2 Ένα ακίνητο σημειακό ηλεκτρικό φορτίο Q δημιουργεί γύρω του στο χώρο ηλεκτροστατικό πεδίο.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

"Κι όμως, η Γη ζεσταίνεται", ήρθε να μας πει πριν από λίγες ημέρες η Αμερικανίδα καθηγήτρια Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, Κάμιλ Πάρμεζαν.

Η ένταση είναι διανυσματικό μέγεθος που έχει την κατεύθυνση της δύναμης που ασκείται σε ένα θετικό φορτίο. Με τη φόρα που έχετε πάρει γρήγορα θα οδηγηθείτε στην επιτυχία. Και λοιπόν; θα πείτε. [pic] Αποδεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν και μη φοβάστε τίποτα. Οι περισσότεροι κλιματολόγοι αυτό δεν μας λένε τα τελευταία χρόνια; Εάν το πεδίο δημιουργείται από σημειακό φορτίο Q και η απόσταση του σημείου Α από το Q είναι r η δύναμη που θα δεχθεί το φορτίο q σύμφωνα με το νόμο του Coulomb θα έχει μέτρο [pic]. Στην προσωπική ζωή πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί γοητεύονται με τη συγκεκριμένη άποψη, αλλά τα πειστήρια που έχουν δεν φθάνουν για να την αποδείξουν. Από τον ορισμό της έντασης προκύπτει για την ένταση πεδίου σημειακού φορτίου Q ότι

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Και αυτό που έκανε η Αμερικανίδα ειδική - στα ενδημικά είδη πεταλούδας, παρακαλώ - ήταν να πιάσει το θέμα από την άλλη πλευρά. [pic]

Εξαντλείστε πάρα πολύ τελευταία και αυτό θα έχει άσχημες επιπτώσεις στην υγεία σας αν δεν πάρετε εγκαίρως τα μέτρα σας.

Σκέφθηκε, λοιπόν, ότι αν η υποτιθέμενη μέση αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη κατά 0,6 βαθμούς Κελσίου τα τελευταία 100 χρόνια, έχει πράγματι συμβεί, τότε οι συνέπειες αυτού του φαινομένου θα πρέπει να είναι, αν μη τι άλλο, εμφανείς ακόμη και στη συμπεριφορά των ζώων και των φυτών.

Η σχέση ανάμεσα στην ένταση του ηλεκτρικού πεδίου και στις πηγές του (φορτία) μπορεί να εκφραστεί με ένα αξιοσημείωτα απλό τρόπο.

Στον οικονομικό τομέα μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Μαζί με μία ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιό της, άρχισαν να ανατρέχουν σε έγκυρες επιστημονικές εργασίες που είχαν δημοσιευτεί πριν χρόνια.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται πρώτα να ορίσουμε ένα νέο μέγεθος, που ονομάζεται ηλεκτρική ροή.

Περιμένετε να δείτε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Αυτό που ήθελαν να διαπιστώσουν ήταν αν τις τελευταίες δεκαετίες είχαν καταγραφεί αλλαγές στη χλωρίδα και την πανίδα διάφορων περιοχών του πλανήτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Ανθίζουν τα λουλούδια πάντα την ίδια εποχή;

Προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα στη δουλειά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λάθος επιλογές.

Τα ζώα και τα πουλιά ζουν στα ίδια μέρη ή αναγκάζονται να μεταναστεύουν σε πιο ψυχρά κλίματα;

Διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας.

Μαζί με νέα στοιχεία που βρήκαν και τα οποία δημοσίευσαν στο πρώτο φετινό τεύχος της επιστημονικής επιθεώρησης "Nature", αποδεικνύουν ότι τουλάχιστον 1.700 είδη του ζωικού βασιλείου είχαν επιλέξει να διανύσουν μία απόσταση περίπου 6 χιλιομέτρων ανά δεκαετία, ώστε να βρεθούν σε πιο ψυχρές περιοχές.

Στην προσωπική ζωή υπάρχει στασιμότητα.

"Από τη σύγκριση των στοιχείων που επεξεργαστήκαμε για 99 είδη φυτών και ζώων στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, είδαμε ότι ορισμένοι πληθυσμοί πουλιών και κάποιες πεταλούδες μετακινούνται βορειότερα κατά 6,1 χιλιόμετρα τη δεκαετία, ενώ κάποια φυτά, όπως η αλπική χλόη, άρχισαν να φυτρώνουν το ίδιο χρονικό διάστημα σε περιοχές ψηλότερες κατά περίπου έξι μέτρα", λέει η Αμερικανίδα καθηγήτρια.

Υπομονή!

"Εξετάζοντας πάλι μια άλλη ομάδα από 172 είδη, βρήκαμε ότι ορισμένα αποδημητικά πουλιά, κάποια αμφίβια και άλλα ζώα επιταχύνουν την περίοδο αναπαραγωγής τους την άνοιξη, κατά δύο ημέρες κάθε δεκαετία.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Όλες αυτές οι αλλαγές είναι άμεσα συνδεδεμένες με τη θερμοκρασιακή μεταβολή του πλανήτη και δείχνουν ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά, αλλά για κάτι σοβαρότερο που συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα".

Ξεπερνιούνται τα οικογενειακά προβλήματα που είχατε στο παρελθόν και γεύεστε την επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Θέλετε να κάνετε πολλές αλλαγές, αλλά οτιδήποτε κάνετε ζητήστε τη γνώμη δικού σας ατόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Η οργάνωση και ο προγραμματισμός θα σας οδηγήσουν στην οικονομική επιτυχία. Αποδεχτείτε τις επαγγελματικές προτάσεις που θα σας κάνουν,(είναι ενδιαφέρουσες.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Η παρορμητικότητα μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη επιλογές. Συμβουλευτείτε τους συναδέλφους σε θέματα δουλειάς. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες όσο πιο σύντομα μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Προσωρινή είναι η στασιμότητα στη δουλειά σας. Κάντε υπομονή κι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Μην κάνετε άσκοπες αγορές. Περιορίστε όσο μπορείτε τα έξοδά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Αν θέλετε να κάνετε καριέρα καλό είναι να εργαστείτε πιο εντατικά. Στον αισθηματικό τομέα, πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην είστε καταπιεστικοί. Οι ελεύθεροι διανύετε μια περίοδο πολύ θετική. Θα κάνετε πολλές κατακτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Η καλοσύνη και η ευγένειά σας είναι γνωστή, αλλά δεν αναγνωρίζεται από τους συναδέλφους. Καλό είναι να γίνετε πιο "σκληροί". Στην προσωπική ζωή υπάρχει στασιμότητα, αλλά υπεύθυνοι είστε εσείς και τα προβλήματά σας. Αλλάξτε συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Η μέρα δεν προσφέρεται για οικονομικές συναλλαγές. Κάντε υπομονή για λίγες μέρες. Στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και εσείς αρχίζετε να ηρεμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτή την εποχή. Στην προσωπική ζωή, αν δεν προσέξετε, κινδυνεύετε να διαλύσετε τη σχέση σας. Προσοχή στην υγεία σας.