Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Άρθρα :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( σύντομα στο εδώλιο ο β. γιοβανούδας ) 

Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ "ΟΛΕΘΡΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ"

Οι διαμαρτυρίες "πάγωσαν" τον Χορτιάτη

Ανακεφαλαίωση

Σύντομα στο εδώλιο ο Β. Γιοβανούδας

Έβλεπαν το δέντρο χάνοντας το δάσος για πολλά χρόνια, αλλά τώρα πια το δάσος των κεραιών στον Χορτιάτη προκαλεί ποικίλα προβλήματα. Σε ένα σύγχρονο προγραμματιστικό περιβάλλον όπως είναι αυτά του αντικειμενοστραφούς και του οδηγούμενου από γεγονότα προγραμματισμού, προσφέρονται νέοι τρόποι υλοποίησης των εφαρμογών, νέα εργαλεία και τεχνικές, αυξημένο γραφικό περιβάλλον εργασίας, αλλά παράλληλα οι κλασικές τεχνικές του τμηματικού και του δομημένου προγραμματισμού είναι πάντοτε απαραίτητες και εφαρμόσιμες.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα καταθέσει η Μαρία Καταβάτη σε πταισματοδίκη για τις δύο μηνύσεις που κατέθεσε εναντίον της ο βουλευτής, για "συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση"

Χαρακτηρίζεται μόνιμη απειλή για την υγεία των κατοίκων της περιοχής, ενώ από τις παρεμβολές των εγκαταστάσεων παρενοχλούνται τα όργανα των διερχόμενων αεροσκαφών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί, αν ένα σύγχρονο περιβάλλον κάνει δύσκολη τη ζωή των προγραμματιστών.

Σε περίπτωση που καταδικαστεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Βαρσάμης Γιοβανούδας, για τα δύο πλαστά διαζευκτήρια, απαλλάσσεται των κατηγοριών η πρώην φίλη του, Μαρία Καταβάτη.

Το πρόβλημα του πάρκου των κεραιών του Χορτιάτη έχει "παγώσει" τα τελευταία χρόνια, παρ' ότι υπάρχει διυπουργική απόφαση για άμεση απομάκρυνση όλων των παράνομων εγκαταστάσεων. Η απάντηση σίγουρα είναι αρνητική, αφού ο προγραμματιστής έχει πλέον ως εφόδιά του ένα σύνολο βοηθημάτων που τον επικουρούν, τον επιβλέπουν και τον διορθώνουν σε όλη τη διάρκεια της προγραμματιστικής εργασίας του.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με τα στοιχεία, από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων για επικίνδυνη κατάσταση και ο κώδωνας που κρούουν συνεχώς οι επιστήμονες για συνεχή αύξηση της ακτινοβολίας που εκπέμπεται, εισακούστηκαν, αλλά μόνο στα χαρτιά. Φυσικά στην αρχή, ένας προγραμματιστής θα δυσκολευτεί με το τρόπο που πρέπει να συνδυάσει όλες τις νέες τεχνικές προγραμματισμού, αλλά πολύ σύντομα θα εξοικειωθεί και θα σκέφτεται κάθε εφαρμογή του με όρους αντικειμένων και γεγονότων.

Ήδη μετά την ολοκλήρωση της κύριας ανάκρισης από την εισαγγελία Χαλκιδικής, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τον επόμενο χρόνο αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του τριμελούς εφετείου Θεσσαλονίκης για τη γνωστή υπόθεση που εκκρεμεί σε βάρος του και αφορά τα δύο πλαστά διαζευκτήρια.

Στην κορυφή του Χορτιάτη σήμερα είναι εγκατεστημένες - νόμιμα και παράνομα - περίπου 100 κεραίες που κάθε χρόνο αυξάνονται, αυξάνοντας παράλληλα και τα μεγέθη της εκπομπής τους, επομένως και την ακτινοβολία που "σημαδεύει" και τους κατοίκους της περιοχής Χορτιάτη και Πανοράματος. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός σύγχρονου προγραμματιστικού περι- βάλλοντος, είναι ότι μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε στις εφαρμογές μας ένα φιλικό, εύχρηστο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας για κάθε χρήστη.

Χθες το μεσημέρι η 25χρονη, συνοδευόμενη από το δικηγόρο της, Αντώνη Αρκούδη, παρουσιάστηκε στο γραφείο του εισαγγελέα υπηρεσίας, Βασίλη Φλωρίδη, για να ενημερωθεί για την πορεία των δικογραφιών που εκκρεμούν σε βάρος της.

"Έχουμε σήμερα άνοδο στις τιμές της ακτινοβολίας σε σχέση με το διάστημα πριν από τέσσερα χρόνια. Τα γραφικά αντικείμενα που μας παρέχουν τα περιβάλλοντα αυτά συνδράμουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας η Μαρία Καταβάτη πρόκειται να καταθέσει στον πταισματοδίκη για τις δύο μηνύσεις που υπέβαλε σε βάρος της ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Μπορεί να μην είμαστε σε άμεσα επικίνδυνη κατάσταση, αλλά πρέπει να προσέξουμε", είπε στα "ΝΕΑ" το μέλος της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείου Μεταφορών, καθηγητής Φυσικής του ΑΠΘ Γιάννης Σάχαλος. Σε ένα μοντέρνο και ολοκληρωμένο περιβάλλον, έχουμε τη δυνατότητα να επιτύχουμε την αρμονική συνεργασία διαφορετικών εφαρμογών.

Συγκεκριμένα, ο Βαρσάμης Γιοβανούδας στράφηκε εναντίον της με μηνύσεις για "συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση", ενώ είχε προηγηθεί καταγγελία της 25χρονης κοπέλας για "σωματικές βλάβες".

Θεωρεί αναγκαίο ότι τώρα πρέπει να δοθεί λύση στο ζήτημα, με μεγάλη ευκαιρία το 2004, καθώς τότε "ο κόμπος θα φτάσει στο χτένι".

Μέσα από τη δική μας εφαρμογή μπορούμε να εμφανίσουμε και να επεξεργαστούμε δεδομένα από διαφορετικές πηγές.

Όπως υποστηρίζει η Καταβάτη, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, όταν αποφάσισε να διακόψει τον ερωτικό δεσμό που είχαν.

Σ' αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με τον κ. Σάχαλο, κινείται η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, με την αγορά ακινήτων και την εγκατάσταση συστημάτων για τη μεταφορά των κεραιών σε άλλα σημεία.

Επικοινωνώντας με τις υπόλοιπες εφαρμογές του συστήματος γλιτώνουμε χρόνο και κόστος, αλλά κυρίως εκμεταλλευόμαστε εφαρμογές που ήδη λειτουργούν σωστά και ο χρήστης είναι εξοικειωμένος με την χρήση τους.

Σύμφωνα με τη μήνυσή της, ο Γιοβανούδας τη χτύπησε στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει, στη Θεσσαλονίκη.

"Είναι άμεση ανάγκη να μπει μία τάξη. Λέξεις κλειδιά

Η ίδια μάλιστα μετά το επεισόδιο προσκόμισε στην εισαγγελία δύο διαζευκτήρια που της είχε δώσει ο βουλευτής, ώστε, όπως η ίδια υποστηρίζει, να την πείσει για τη διάλυση του γάμου του.

Το 2004 πρέπει να έχει γίνει αυτό, καθώς θα έρθουν στην Ελλάδα μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, με μεγάλα συμβόλαια για την Ολυμπιάδα και αν δημιουργηθεί πρόβλημα λόγω παρεμβάσεων, θα βρεθούμε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Αντικειμενοστραφής προγραμματισμός, οδηγούμενος από γεγονότα προγραμματισμός, αντικείμενα, κλάσεις, μέθοδοι, γεγονότα, τρόπος επικοινωνίας χρήστη-εφαρμογής, γραφικό περιβάλλον επικοινωνίας, επικοινωνία εφαρμογών, μενού επιλογών, πλαίσια διαλόγου, διασύνδεση, ενσωμάτωση.

Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει ένα "μπαράζ" μηνύσεων και από τις δύο πλευρές.

Ήδη υπάρχουν συνεχείς αναφορές από την Πολιτική Αεροπορία για παρενοχλήσεις αεροσκαφών", τόνισε.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Καταβάτη δεν πρόκειται να εμμείνει στο ποινικό μέρος των αλλεπάλληλων μηνύσεων, αφού η συνέχεια έρχεται και με αγωγές που προτίθεται να υποβάλει ως ηθική αποζημίωση.

Ο Γιοβανούδας, μετά την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, που ζητήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές, σύντομα πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς έχει οριστεί για να δικαστεί στο πρωτοβάθμιο τριμελές εφετείο Θεσσαλονίκης.