Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η επο αποδεχθηκε προταση αντι 1.000.000 ευρω :: 24/1/2006 21:21:02) 

Η ΕΠΟ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΤΙ 1.000.000 ΕΥΡΩ Η κακοκαιρία έδωσε παράταση στο θρίλερ των νομαρχιακών εκλογών

Ανακεφαλαίωση

Αυστραλία, ο επόμενος σταθμός

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥΤΟΥΣΗ

Στη μητρική κάρτα του προσωπικού υπολογιστή υπάρχουν θέσεις για τη σύνδεση όλων των μονάδων που τον απαρτίζουν.

Επόμενος σταθμός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, η Αυστραλία. Παρατείνεται το θρίλερ της εκλογής προεδρείων στα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης.

Οι κυριότερες τέτοιες θέσεις είναι για: - τον επεξεργαστή - τα κυκλώματα της μνήμης - τους ελεγκτές των μονάδων περιφερειακής μνήμης - διάφορες κάρτες επέκτασης - συσκευές εισόδου / εξόδου δεδομένων.

Μετά τη συμμετοχή της Εθνικής στο τουρνουά "LG Cup" της Σαουδικής Αραβίας, η ΕΠΟ δέχτηκε πρόταση από την ομοσπονδία της Αυστραλίας για φιλικό στην Μελβούρνη τον Μάιο και ως αντίτιμο θα εισπράξει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Οι θυελλώδεις άνεμοι οδήγησαν σε αναβολή της σημερινής εκλογής προέδρου στην Ένωση των Νομαρχιών της χώρας, καθώς αρκετά μέλη του συμβουλίου δεν μπορούσαν να φτάσουν στην Αθήνα. Ερωτήσεις

Πρόταση που φέρεται να έχει γίνει αποδεχτή από την αντίστοιχη ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία για να πάρει το παραπάνω ποσό, θα πρέπει η ελληνική αποστολή να μεταβεί στην Μελβούρνη με τους βασικούς παίκτες και όχι με μια άγνωστη στο ευρύ κοινό ομάδα.

Τα… Μπωφόρ δεν έλειψαν και από τη χθεσινή συνεδρίαση της Π.Γ. του ΣΥΝ, που συζητούσε για τη συμφωνία-πακέτο με το ΠΑΣΟΚ. - Ποιες είναι οι βασικότερες υποδοχές σε μια μητρική κάρτα;

Το φιλικό μάλλον θα οριστεί στις 26 Μαΐου και θα είναι το τελευταίο για τους Αυστραλούς πριν από τις υποχρεώσεις τους στο παγκόσμιο κύπελλο.

Οι ελπίδες, πάντως, της Ν.Δ. για εκλογή προέδρου σε κάποιο από τα όργανα είναι, όπως όλα δείχνουν, εξαιρετικά περιορισμένες. - Πώς τροφοδοτούνται με ηλεκτρικό ρεύμα οι περιφερειακές συσκευές και οι κάρτες επέκτασης σε ένα προσωπικό υπολογιστή;

Πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν ότι το μεγάλο ποσό που προσφέρουν οι "καγκουρό" θα δοθεί στην ελληνική ομοσπονδία και για μια σειρά εκδηλώσεων για την ομογένεια. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και σήμερα στην Κουμουνδούρου, οπότε θα οριστικοποιηθεί η στάση του κόμματος στις εκλογές των προεδρείων της Αυτοδιοίκησης.

- Πού συνδέεται το ποντίκι σε έναν προσωπικό υπολογιστή;

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ: Φιλική νίκη επί του Ορφέα Ξάνθης (2-1) περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα της ομάδας του Νίκου Νιόπλια που προετοιμάζεται στο προπονητικό κέντρο των "Πηγαδιών".

Αν και υπήρξαν αποκλίνουσες απόψεις έναντι της πρότασης συνεργασίας με τη Χαρ. Τρικούπη, πληροφορίες ανέφεραν πως τελικώς η πλειοψηφία της Π.Γ. θα την επικυρώσει.

- Πού συνδέεται το πληκτρολόγιο σε έναν προσωπικό υπολογιστή;

Σήμερα οι… νέοι θα αντιμετωπίσουν την Ξάνθη (15.00).

Κορυφαία στελέχη του ΣΥΝ επαναλάμβαναν, μάλιστα, πως η κεντρική απόφαση θα γίνει αποδεκτή από όλους, στέλνοντας έτσι μήνυμα ότι δεν αναμένονται εκπλήξεις από την πλευρά του νομάρχη Χανίων, που εκπροσωπεί το κόμμα στην ΕΝΑΕ.

- Ποιες συσκευές συνδέουμε στη σειριακή θύρα;

Ωστόσο, μηνύματα δυσαρέσκειας από αιρετούς έχουν αρχίσει να φτάνουν τώρα στη Χαρ. Τρικούπη για την απόφαση να δοθεί η προεδρία της Ένωσης των Δήμων Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) στον ΣΥΝ, στο πλαίσιο της συμφωνίας για υποστήριξη των «πράσινων» υποψήφιων προέδρων στα άλλα δύο όργανα της Αυτοδιοίκησης.

- Ποιες συσκευές συνδέουμε στην παράλληλη θύρα;

Μεταξύ αυτών που αντιδρούν φέρεται και ο δήμαρχος Ν. Ηρακλείου, Γ. Μαστοράκος, ο οποίος εκλήθη να αποσύρει την υποψηφιότητά του μετά την τελευταία προσφορά προς τον ΣΥΝ. Μέχρι στιγμής, από πλευράς ΠΑΣΟΚ επιμένουν πάντως στη δέσμευση αυτή, εκτιμώντας πιθανώς ότι η δυσαρέσκεια είναι ελεγχόμενη.

Τώρα, οι παρατάξεις βρίσκονται εν αναμονή ορισμού νέας ημερομηνίας για την εκλογή προέδρου στην ΕΝΑΕ, ενώ άγνωστο παρέμενε μέχρι αργά χθες το βράδυ πότε θα συνεδριάσει το συμβούλιο της ΤΕΔΚΝΑ.