Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΒΟΛΕΪ: Τη νίκη με 3-2 σετ (25-19, 23-25, 25-17, 22-25, 15-9) πήρε ο Παναθηναϊκός επί της πολωνικής Όλστιν για τα προημιτελικά του Τοπ Τιμς Καπ, ωστόσο, στον επαναληπτικό θα πρέπει να υπερασπιστεί το εύθραυστο πλεονέκτημα των 15 πόντων (110-95) για να περάσει στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Τα παλάτια των σκανδάλων

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 2Η

Η ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ηττήθηκε με 0-3 (19-25, 22-25, 19-25) από την πανίσχυρη ιταλική Ματσεράτα, για τα προημιτελικά του κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Σεξουαλικές «αταξίες» στα βρετανικά και τα ολλανδικά ανάκτορα

Ο ελεύθερος χρόνος σε αλληλεπίδραση με τη σχολική ζωή

ΠΟΛΟ: Η Χίος κέρδισε την Πάτρα με 16-7, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

ΡΟΥΣΣΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Στον πίνακα που ακολουθεί αναφέρονται δώδεκα δραστηριότητες με τις οποίες μπορεί να ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου.

ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ο ΠΑΟΚ πήρε στη Νίκαια τους πρώτους του φετινούς βαθμούς.

Ροζ σκάνδαλα συγκλονίζουν δύο από τους παλιότερους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης. Ο πρίγκιπας Κάρολος απέπεμψε τον εξ απορρήτων του για οικονομικές και σεξουαλικές «αταξίες» στο Μπάκιγχαμ, ενώ η πριγκίπισσα Μαργαρίτα της Ολλανδίας μιλάει για ερωτικά τρίγωνα στον οίκο της βασίλισσας Βεατρίκης.

Προσπάθησε να βρεις ποια μαθήματα ή ποια σχολικά προγράμματα σου δίνουν γνώσεις και δεξιότητες που σε βοηθούν σε σχέση με αυτές τις δραστηριότητες.

Η 4η αγωνιστική: Χανιά - Ολυμπιακός 2-10, Ιωνικός - ΠΑΟΚ 4-12, Βουλιαγμένη - Γλυφάδα 9-7, Εθνικός - ΝΕ Πατρών 13-14.

Η Βασίλισσα της Ολλανδίας (κάτω) Βεατρίκη ποτέ δεν συμπάθησε την ανιψιά της πριγκίπισσα Μαργαρίτα

Για παράδειγμα, στο 3 (κολυμπώ) μπορεί κάποιος να σημειώσει και το μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 8, Βουλιαγμένη 6 (3αγ.), Γλυφάδα 6, ΝΕ Πατρών 6, Εθνικός 2, ΠΑΟΚ 2, Χανιά 0 (3αγ.), Ιωνικός 0.

«Τζορτζ, πρέπει να τα μαζεύεις».

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ_______________

Έτσι λένε πως είχε πει ο πρίγκιπας Κάρολος στον πρώην μπάτλερ του Τζορτζ Σμιθ, όταν είχε ισχυριστεί ότι είχε βιαστεί από ένα άλλο μέλος του άρρενος υπηρετικού προσωπικού των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, το 1989.

ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ_________________

Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η σειρά ενός ακόμη στενού συνεργάτη του πρίγκιπα.

1. Ασχολούμαι με κατασκευές

Ο Μάικλ Φόσετ, ο στενότερος συνεργάτης του πρίγκιπα Κάρολου, παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του, χθες, ταυτόχρονα με τη δημοσιοποίηση έκθεσης για οικονομικές ατασθαλίες και σεξουαλικά σκάνδαλα στα ανάκτορα.

2. Ταξιδεύω

Ο Φόσετ, ο οποίος έχει δεχτεί έντονες επικρίσεις από τον βρετανικό Τύπο επειδή πουλούσε δώρα που είχαν δοθεί στη βασιλική οικογένεια, δεν απογοητεύεται: σκοπεύει να στήσει δική του επιχείρηση οργάνωσης εκδηλώσεων.

3. Κολυμπώ

Στην έκθεση, που έδωσε στη δημοσιότητα ο σερ Μάικλ Πιτ, προσωπικός γραμματέας του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, υποστηρίζεται ότι τα δώρα πουλήθηκαν με την άδεια του Κάρολου, τα περισσότερα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, και επισημαίνεται ότι έπειτα από έρευνες που έγιναν για το θέμα αυτό δεν αποκαλύφθηκε καμιά παρανομία.

4. Κάνω βόλτα με το ποδήλατο

Ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας έδιωξε ακόμα έναν στενό του συνεργάτη

5. Συμμετέχω σε θεατρική ομάδα

Επίσης, ο Σερ Πιτ στην έκθεσή του αναφέρεται και στους ισχυρισμούς για ομοφυλοφιλικές σχέσεις και βιασμούς στο υπηρετικό προσωπικό του ανακτόρου Σεντ Τζέιμς, σε μία προσπάθεια να καταστήσει σαφές ότι τα ανάκτορα δεν επιχείρησαν να καλύψουν την υπόθεση αυτή η οποία συγκλόνισε τη βρετανική κοινωνία.

6. Ασχολούμαι με τα ζώα

Ο ίδιος ο πρίγκιπας σε χθεσινή ανακοίνωσή του για τον Φόσετ τονίζει:

7. Ακούω μουσική

«Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων στον κύριο Φόσετ για όλα όσα έκανε στη διάρκεια όλων αυτών των ετών και του εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα του επιχείρηση».

8. Συμμετέχω σε ομάδα εθελοντών ----------------------------------------

Ειλικρινή αισθήματα ή μία ακόμη προσπάθεια να πέσει εμμέσως στον απερχόμενο συνεργάτη του Καρόλου το «κρίμα» για όλα τα παράξενα του Μπάκιγχαμ;

9. Ζωγραφίζω

Στην αντικρινή όχθη, η αντιπαράθεση της βασίλισσας της Ολλανδίας Βεατρίκης με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα παίρνει διαστάσεις μεσαιωνικού μελοδράματος.

10. Συζητάω

Ήταν πάντα κοινό μυστικό ότι οι δυο γυναίκες δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους.

11. Περιποιούμαι τον κήπο

Όμως, αυτή τη φορά η πριγκίπισσα αποφάσισε να επιστρατεύσει τα μέσα ενημέρωσης για να πάρει την εκδίκησή της από τη βασίλισσα που δεν τη δέχθηκε ποτέ στο πλευρό της.

12. Παίζω σκάκι --------------------------------------------------------------------------------

Η βασίλισσα μερικές φορές το παρακάνει στο πιοτό, ένας από τους πρίγκιπες, την ώρα που χαιρετούσε τα πλήθη με το ένα χέρι μέσα από την άμαξά του έκανε με το άλλο άσεμνες χειρονομίες, ο πατέρας της βασίλισσας Βεατρίκης πρίγκιπας Βερνάρδος είχε επί 20 χρόνια ερωτική σχέση με τη γραμματέα του και ο ίδιος ο πατέρας της Μαργαρίτας είχε κάνει παιδί με μια νταντά. Όλα αυτά καταγγέλλει η πριγκίπισσα Μαργαρίτα στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Ντε Τιντ» και ταράζει τους συνήθως ψύχραιμους Ολλανδούς.