Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Απορρίφθηκε η αγωγή της ΕΡΓΩ ΑΤΕ κατά της ΕΥΑΘ, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης.

ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ

Λύση

Η ΕΡΓΩ ΑΤΕ απαιτούσε την καταβολή αποζημίωσης ύψους 567.987,03 ευρώ ως εργολαβικό αντάλλαγμα για πρόσθετες εργασίες αναληφθείσας εργολαβίας που είχε δημοπρατηθεί το 1998.

Ένταση για το… 27%

1. Για τον υπολογισμό της ένταση I θα χρησιμοποιήσουμε τη σχέση (3) λυμένη ως προς την αντίσταση R. Στο μεταξύ, το εφετείο Θεσσαλονίκης απέρριψε την αγωγή της κοινοπραξίας Νίκος Καματάκης ΑΤΕΕ - Κ. Μεσσάικος ΑΤΕΒΕ κατά της ΕΥΑΘ. Ενημερωμένος ακόμη και για τα γκάλοπ που δημοσιεύθηκαν εν όψει της δίκης εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Θα έχουμε: [pic] Η αγωγή είχε εκδικασθεί στις 10 Οκτωβρίου του 2005 και στη συνέχεια η κοινοπραξία παραιτήθηκε από παντός δικαιώματος που μπορεί να προέκυπτε από την εκδικασθείσα αγωγή, ανεξάρτητα από την απόφαση. Η επίκλησή τους όμως, έγινε αιτία να προκαλέσει την αντίδραση του εισαγγελέα της έδρας. 2. Για την περίπτωση που ο αγωγός αυτός τροφοδοτείται με τάση V1 = 16 Volt, η ένταση του ρεύματος θα υπολογιστεί από τη σχέση (3) [pic] Όπως αναφέρεται στη χρηματιστηριακή ανακοίνωση, από την κοινοπραξία, είχε επισημανθεί ότι το περιεχόμενο της προσφυγής είναι τυπικά αβάσιμο, ενώ δήλωσε ότι δεν διατηρεί καμία απαίτηση ή αξίωση κατά της ΕΥΑΘ από τη μέχρι τώρα συνεργασία της από οποιαδήποτε λόγο και αιτία.

Κατηγορούμενος: Το 27% του ελληνικού λαού θεωρεί αυτήν τη δίκη, ότι δεν είναι "δίκαιη δίκη".

Αντιπλημμυρικά

Εισαγγελέας: Διαμαρτύρομαι, κύριε πρόεδρε. Την καταβολή ποσού 6,9 εκατ. ευρώ στην ΕΥΑΘ, ως αποζημίωση για εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας αρμοδιότητας ΥΠΕΧΩΔΕ που υλοποιήθηκαν από την εταιρεία το διάστημα 26 Ιουλίου του 2001 έως 21 Φεβρουάριος του 2005, ενέκρινε το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Κατηγορούμενος: Για ποιο λόγο γίνεται;

Η εν λόγω απόφαση εκδόθηκε κατόπιν του από 28 Ιουλίου του 2005 αρχικά υποβληθέντος αιτήματος της ΕΥΑΘ προς το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Εισαγγελέας: Κύριε πρόεδρε, διαμαρτύρομαι.

Πρόεδρος: Δεν ξέρω, κύριε Κουφοντίνα.

Εισαγγελέας: Στο βήμα αυτό δεν μίλησα για προπαγάνδα. Όλα αυτά κύριε πρόεδρε είναι αυθαίρετα εντελώς. Αποκυήματα της φαντασίας του κατηγορουμένου.

Κατηγορούμενος: Είναι αντικειμενικά γεγονότα κύριε εισαγγελέα, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Πρόεδρος: Είπατε το 27% θεωρεί ότι δεν θα κάνουμε δίκαια τη δίκη και το προβλέπει εκ των προτέρων πριν κάνουμε τη δίκη;

Κατηγορούμενος: Όχι, δεν το λέω αυτό. Αυτό θα φανεί από την απόφασή σας.