Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο αρης υποδεχεται την εστουντιαντες στο αλεξανδρειο :: 9/1/2006 19:30:30) 

Ο παίκτες του Άρη αφήνουν πίσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Εστουντιάντες. ΟΞΦΟΡΔΗ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Ο ΑΡΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

Οι ΗΠΑ είναι ακίνδυνες για τη δημοκρατία

1 ΟΡΙΟ - ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ

Νίκη για την πρωτιά

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ανακήρυξε τις Ηνωμένες Πολιτείες ακίνδυνες για τη δημοκρατία.

1.1 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Ο Άρης δεν προλαβαίνει να χαρεί περισσότερο τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Οι "κίτρινοι" υποδέχονται σήμερα την Εστουντιάντες (20:15) για την ένατη αγωνιστική του ULEB Cup και θέλουν να παραμείνουν μόνοι στην πρώτη θέση του ομίλου

Η Ένωση της Οξφόρδης, ένας παλαιός και απρόβλεπτος σύλλογος ανταλλαγής επιχειρημάτων, που στο βήμα του έχουν ανέβει πρόεδροι, φιλόσοφοι και ποπ σταρ, απέρριψε την Πέμπτη, έπειτα από δίωρη συζήτηση και με ψήφους 195 έναντι 151, την πρόταση «Η Συνέλευση αυτή πιστεύει πως οι ΗΠΑ είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την παγκόσμια ειρήνη».

Το σύνολο των πραγματικών αριθμών

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Ένας ομιλητής αποκάλεσε τις ΗΠΑ «νταή της παγκόσμιας γειτονιάς».

Υπενθυμίζουμε ότι το σύνολο [symbol] των πραγματικών αριθμών αποτελείται από τους ρητούς και τους άρρητους αριθμούς και παριστάνεται με τα σημεία ενός άξονα, του άξονα των πραγματικών αριθμών.

Ο Αντρέα Ματζόν φρόντισε να βάλει φρένο στους πανηγυρισμούς και προσγείωσε τους παίκτες του στην πραγματικότητα.

Ένας άλλος τις εγκωμίασε ως πρότυπο δικαιοσύνης, ελευθερίας και οικονομικής ανάπτυξης.

(Σχ. 1) [pic]

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν και το ενδιαφέρον όλων έχει επικεντρωθεί στην αποψινή αναμέτρηση με την Εστουντιάντες, στο Αλεξάνδρειο, για το ULEB Cup.

Κάποιοι συμφώνησαν με αμφότερες τις δηλώσεις.

Ρητοί αριθμοί λέγονται οι αριθμοί που έχουν ή μπορούν να πάρουν τη μορφή [pic], όπου α, β ακέραιοι με [pic].

Ο Άρης θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του παραμένοντας στην κορυφή και να ταξιδέψει με τον αέρα της πρωτιάς, την επόμενη βδομάδα στη Βουλγαρία, για τον τελευταίο αγώνα της φάσης αυτής κόντρα στην Ακαντέμικ.

Αλλά μερικοί Αμερικανοί φοιτητές του παλαιότερου Πανεπιστημίου της Βρετανίας παρομοίασαν το θέμα της συζήτησης με την αλήστου μνήμης ψηφοφορία της Ένωσης το 1933.

Το σύνολο των ρητών αριθμών συμβολίζεται με [symbol].

"Προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι κι αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και κόντρα στην Εστουντιάντες.

Με τον Χίτλερ στην εξουσία στη Γερμανία και τον φασισμό να στοιχειώνει την Ευρώπη, η Ένωση είχε διακηρύξει τότε πως «Η Συνέλευση αυτή σε καμία περίπτωση δεν θα πολεμήσει για τον Βασιλιά και τη Χώρα».

Είναι, δηλαδή, [pic].

Θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του ομίλου", δήλωσε χθες ο Αντρέα Ματζόν, ο οποίος έχει θέσει κάποιους στόχους για το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

Ο Ουΐνστον Τσώρτσιλ είχε χαρακτηρίσει την ψηφοφορία εκείνη «άθλια, αξιοκαταφρόνητη, ιταμή παραδοχή».

Υπενθυμίζουμε ότι το σύνολο των ακέραιων αριθμών είναι το [pic], ενώ το σύνολο των φυσικών αριθμών είναι το [pic] [pic].

"Προσπαθούμε να κάνουμε ορισμένα πράγματα.

Το παράδοξο. Για τα σύνολα [pic] και [symbol] ισχύει: [pic].

Να δώσουμε ρόλο σε όλους τους παίκτες, να βάλουμε κανόνες στο παιχνίδι μας και να βελτιώσουμε την άμυνά μας", υποστήριξε ο Ιταλός τεχνικός που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του συμπεριλαμβανομένου και του Τέρελ Κασλ.

«Η Αμερική υπήρξε πάντα στη διάρκεια της ζωής μου το μεγαλύτερο παράδοξο», τόνισε ο Μπομπ Μάρσαλ - Άντριους, βουλευτής του Εργατικού Κόμματος που υποστήριξε την πρόταση. Τα σύνολα [pic] και [pic] τα συμβολίζουμε συντομότερα με [pic], [pic], [pic] και [pic] αντιστοίχως.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ από την οργάνωση του Άρη δήλωσε ο γνωστός μάνατζερ Λουτσιάνο Καπικιόνι, που βρέθηκε την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες.

«Δεν υπάρχει καμία άλλη χώρα που να προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση εσωτερικής ελευθερίας, δικαιοσύνης και δημοκρατίας και καμία που να έχει περισσότερο κατηγορηθείότι αρνείται αυτή την ελευθερία σε άλλους».

Πράξεις και διάταξη στο [pic]

Ο Ιταλοαμερικάνος ατζέντης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Ράιαν Στακ τονίζοντας πως το μόνο που απομένει είναι να επέλθει συμφωνία στον οικονομικό τομέα.

«Δεν κατηγορούμε την Αμερική του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ και του Άρθουρ Μίλερ», τόνισε, ενώ από τις περισσότερες επευφημίες της βραδιάς συγκέντρωσε ο υποστηρικτής των ΗΠΑ Πολ Ρόμπινσον, για μια «μπηχτή» του για τον πρόεδρο Τζορτζ Μπους και την επισήμανσή πως η Αμερική έδωσε στον κόσμο την τζαζ, τα μπλουζ και το ροκ εν ρολ.

Στο σύνολο [pic] των πραγματικών αριθμών ορίστηκαν οι πράξεις της πρόσθεσης και του πολλαπλασιασμού και με τη βοήθειά τους η αφαίρεση και η διαίρεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πάντως η διαφορά που χωρίζει τις δυο πλευρές είναι μεγάλη, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει στη γωνία.

Οι ιδιότητες των πράξεων αυτών είναι γνωστές από προηγούμενες τάξεις. Στη συνέχεια ορίστηκε η έννοια της διάταξης, οι σπουδαιότερες ιδιότητες της οποίας είναι οι: 1) Αν [pic] και [pic], τότε [pic] 2) [pic] 3) [pic]. 4) [pic] 5) Αν [pic] και [pic], τότε ισχύει η ισοδυναμία: [pic] 6) [pic] 7) Αν [pic], τότε ισχύει η ισοδυναμία [pic].

Διαστήματα πραγματικών αριθμών [pic] - Αν [pic] με [pic], τότε ονομάζουμε διαστήματα με άκρα τα α, β καθένα από τα παρακάτω σύνολα: [pic] ανοικτό διάστημα [pic] κλειστό διάστημα [pic]κλειστό-ανοικτό διάστημα [pic]ανοικτό-κλειστό διάστημα. [pic] - Αν [pic], τότε ονομάζουμε μη φραγμένα διαστήματα με άκρο το α καθένα από τα παρακάτω σύνολα: [pic] [pic] [pic] [pic] Υπό μορφή διαστήματος το σύνολο [pic] το συμβολίζουμε με [pic]. Τα σημεία ενός διαστήματος Δ, που είναι διαφορετικά από τα άκρα του, λέγονται εσωτερικά σημεία του Δ.

Απόλυτη τιμή πραγματικού αριθμού Η απόλυτη τιμή ενός πραγματικού αριθμού α, που συμβολίζεται με [pic], ορίζεται ως εξής:

|[pic] |

Γεωμετρικά, η απόλυτη τιμή του α παριστάνει την απόσταση του αριθμού α από το μηδέν, [pic] ενώ η απόλυτη τιμή του [pic] παριστάνει την απόσταση των αριθμών α και β. [pic] Μερικές από τις βασικές ιδιότητες της απόλυτης τιμής είναι οι εξής: 1) [pic] 2) [pic] 3) [pic] 4) [pic] 5) [pic] 6) [pic], [pic]