Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ολυμπιακος :: 3/1/2006 20:49:07) 

Πρόωρη ανανέωση συμβολαίου για τον Τάσο Πάντο.

Στο τραπέζι 43 αλλαγές

Ποιοτικό πείραμα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ήδη διαβιβάσει, τουλάχιστον προς Αθήνα και Άγκυρα, έγγραφο με 43 αλλαγές στο σχέδιο Ανάν, οι οποίες θα αποτελέσουν αντικείμενο διαλόγου κατά τις συνομιλίες του Κόφι Ανάν στις τρεις πρωτεύουσες πριν επιδοθεί το τελικό κείμενο του σχεδίου προς τις δύο πλευρές το αργότερο έως τις 2 Μαρτίου, δηλαδή αμέσως μετά την επίσημη ανάληψη της διακυβέρνησης από τον κ. Τάσσο Παπαδόπουλο. Το επόμενο απλό πείραμα (εικόνα 17) φανερώνει ότι το μέτρο της δύναμης ανάμεσα σε δύο φορτισμένα σώματα ελαττώνεται, όταν η απόσταση των σωμάτων αυξάνεται.

Πάντος για… πάντα

Τα βασικά σημεία

Η γεννήτρια Van De Graaf είναι φορτισμένη αρνητικά.

Μετά τον Μάριτς και ο Τάσος Πάντος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, που θα τον κρατήσει στον Πειραιά μέχρι τον Ιούνιο του 2007. Πληροφορίες των "ΝΕΩΝ" αναφέρουν ότι μεταξύ των αλλαγών που προτείνονται είναι:

Στερεώνουμε δύο κεριά, ώστε οι φλόγες τους να βρίσκονται στην ίδια οριζόντια ευθεία με το κέντρο της σφαίρας.

Ο έμπειρος αμυντικός συναντήθηκε χθες με τον Γιώργο Λούβαρη και συμφώνησαν να ενεργοποιηθεί η οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του, χωρίς να γίνουν γνωστοί οι οικονομικοί όροι. 1. Η χερσόνησος της Καρπασίας να παραμείνει υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση, αλλά υπό το ειδικό καθεστώς της λεγόμενης συμφωνίας της Τρίτης Βιέννης.

Το φορτίο της γεννήτριας ασκεί ελκτικές δυνάμεις στα θετικά ιόντα που βρίσκονται κοντά στα κεριά.

Τις επόμενες ημέρες θα κληθεί από τη διοίκηση και ο Καφές για να συζητηθεί η δική του περίπτωση, ενώ στασιμότητα επικρατεί στην υπόθεση Στολτίδη. Προβλέπεται να επιστρέψουν 18-20 χιλιάδες Ελληνοκύπριοι κάτοικοι της χερσονήσου.

Έτσι, δημιουργείται ένα ρεύμα ιόντων με κατεύθυνση προς την κεφαλή της γεννήτριας.

Χθες πάντως, την παράσταση έκλεψε ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, κ. Θεοδωρίδης, ο οποίος είπε στην κλήρωση των διαιτητών ότι:

2. Να επιστραφούν στους Ελληνοκυπρίους τρία χωριά της κεντρικής Μεσαοριάς επιπλέον αυτών που προβλέπονται στους χάρτες του σχεδίου που βρίσκεται στο τραπέζι.

Αυτό το ρεύμα προκαλεί καμπύλωση στις φλόγες των κεριών.

"Το ματς με τον Ιωνικό είναι πιο δύσκολο απ' αυτό με τον Παναθηναϊκό".

Ο αριθμός των προσφύγων που θα επιστρέψουν αυξάνεται από 85 στις 87 χιλιάδες.

Το φαινόμενο παρατηρείται έντονα στη φλόγα του πλησιέστερου κεριού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Μαλεζάνι συναντήθηκε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για μεταγραφικά θέματα.

3. Οι στρατιωτικοί σχηματισμοί Ελλάδας - Τουρκίας που θα παραμείνουν στο νησί θα ανέρχονται στις 6 χιλιάδες για κάθε πλευρά.

Η φλόγα του άλλου κεριού παραμένει σχεδόν ανεπηρέαστη.

Ο Ιταλός ψάχνει δεξί χαφ με… έφεση στο σκοράρισμα και φαίνεται πως θα στραφεί προς την αγορά της Σκανδιναβίας, ενώ μόνο απορία δεν προκαλεί το γεγονός ότι και ο Άντριτς θα τιμωρηθεί με πρόστιμο λόγω της καθυστερημένης άφιξής του στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο αριθμός τους θα επανεξετασθεί σε 10 χρόνια.

Εικ. 17

Ούτε χθες προπονήθηκε ο Μάντζιος λόγω ίωσης.

4. Οι Ελληνοκύπριοι που θα εγκατασταθούν στην υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση περιοχή δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου για την εκλογή κεντρικών οργάνων.

ΑΕΚ: Με πρόβλημα στον αστράγαλο αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση ο Σορεντίνο.

Τονίζεται επίσης από τα Ηνωμένα Έθνη ότι το σχέδιο που πρόκειται να υποβληθεί είναι η τελευταία λέξη εκ μέρους τους.

Στα μεταγραφικά, η Ένωση δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον Καπετάνο, ενώ ο Αργεντινός Κόστιτς που δοκιμάζεται δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο.

ΟΦΗ: Οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου ηττήθηκαν στο χθεσινό φιλικό (2-1) από τον Εργοτέλη. Πριν από τον αγώνα τιμήθηκαν οι Μαρινάκης και Λαμπράκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σε τριετή ανανέωση του συμβολαίου τού Παναγιώτη Κόρμπου προχώρησε χθες η διοίκηση του Ατρόμητου.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει απορρίψει προτάσεις για την παραχώρηση του Μπάρκογλου, διέψευσε ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Φώτης Χρυσούλης.