Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( αυτονοητη η νικη για τον αναστοπουλο που βλεπει ηδη τον πανσερραϊκο :: 19/2/2006 21:13:02) 

Ο Νίκος Αναστόπουλος οδήγησε τον Άρη σε μια ακόμη εκτός έδρας νίκη.

Μάρτυρες και ενστάσεις

ΑΣΚΗΣΗ 4

ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ των μαρτύρων κατηγορίας και υπεράσπισης αλλάζει το σκηνικό στη δικαστική αίθουσα. Μια οικονομία απασχολεί πλήρως όλους τους παραγωγικούς της συντελεστές και με δεδομένη την τεχνολογία παράγει δύο αγαθά μηχανήματα και άρτο.

Να περάσει ο επόμενος

Αναμένεται κοσμοσυρροή, καθώς μόνο ο κατάλογος των μαρτύρων κατηγορίας περιλαμβάνει τριακόσια άτομα. Απασχολεί δε 6 εργάτες.

Όσο κερδίζει ο Άρης τόσο πιο… εγκρατής γίνεται ο Νίκος Αναστόπουλος.

ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ συνέχεια και σήμερα.

Κάθε εργάτης μπορεί να παράγει 2 μηχανήματα ή 10 κιλά άρτο.

Ο προπονητής των "κίτρινων" επανέλαβε, ότι οι νίκες της ομάδας του στη Β' εθνική είναι κάτι το αυτονόητο και έστρεψε άμεσα το βλέμμα του στο επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Πανσερραϊκό:

Το δικαστήριο θα κρίνει αν τα εγκλήματα για τα οποία δικάζονται οι κατηγορούμενοι είναι πολιτικά ή είναι αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου.

Ζητείται:

"Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο παίρνοντας αυτή τη νίκη.

Απομένει μία ακόμη ένσταση, περί ακυρότητας της προδικασίας, για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να αρχίσει επί της ουσίας η αποδεικτική διαδικασία.

α)Να σχεδιάσετε την ΚΠΔ

Δεν μας δίνει το στόχο, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και πρέπει να λέμε λίγα λόγια, κάνοντας πολλή δουλειά", είπε αρχικά και σχολίασε το παιχνίδι:

β) Να υπολογίσετε το εναλλακτικό κόστος των μηχανημάτων σε όρους άρτου και του άρτου σε όρους μηχανημάτων.

"Δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο ποιότητας, θα κέρδιζε αυτός που θα σκόραρε όπως και έγινε. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, στο τέλος πετύχαμε το γκολ και το κρατήσαμε. Εδώ πρέπει να τελειώσουν οι χαρές και τα πανηγύρια. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό".

Ο Σάββας Παντελίδης είδε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία: "Το παιχνίδι ήταν δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που εκτός έδρας ξέρει πώς να στήνεται και να παίρνει αποτελέσματα. Αν κάποιος άξιζε τη νίκη, αυτός ήταν ο Θρασύβουλος, γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Τις προηγούμενες αγωνιστικές πάντα κάτι μας δίνανε λάθος, αυτή τη φορά μείναμε με δέκα παίκτες και απ' ό,τι μου είπαν οι παίκτες μου, ο Κουτσοκώστας δεν είπε τίποτα. Δεν τελείωσε τίποτα για μας, θα παλέψουμε ως το τέλος".