Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( χωρις ουντεζε, μπαλαφα, εγκωμιτη στο περιστερι :: 16/1/2006 21:41:13) 

Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε με την Ξάνθη ο Ουντέζε και χάνει το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Αναβλήθηκε η εκτόξευση του ελληνικού δορυφόρου

Β. Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΧΩΡΙΣ ΟΥΝΤΕΖΕ, ΜΠΑΛΑΦΑ, ΕΓΚΩΜΙΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Αναβάλλεται προσωρινά για τεχνικούς λόγους η εκτόξευση στο Διάστημα του πρώτου ελληνικού τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου Hellas Sat. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποτελείται από τους Αρχηγούς των κρατών ή των Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ένωσης.

Πληγές και… αγωνιστικά

Η εκτόξευση του Hellas Sat στις 39 μοίρες Ανατολικά, που είναι η επίσημη ελληνική διαστημική τροχιά, επρόκειτο να γίνει από το ακρωτήριο Κανάβεραλ που βρίσκεται στη Φλόριδα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ), την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2003 και ώρα 22.24΄ έως 23.09΄ Γκρίνουιτς.

Συνεδριάζει μία φορά κάθε εξάμηνο και καθορίζει τους γενικούς προσανατολισμούς και προτεραιότητες της ΕΕ (από την ισχύ του ευρωπαϊκού Συντάγματος θα συνεδριάζει κάθε τρίμηνο).

Πύρρειος και αγωνιστικά αποδείχθηκε η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης, καθώς ο Δικέφαλος έχασε τέσσερις παίκτες. Όπως ανακοινώθηκε χθες από τον ΟΤΕ, που είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της κοινοπραξίας της Hellas Sat, "στη διάρκεια των προκαθορισμένων τεχνικών ελέγχων ποιότητας που διενεργεί η Lockheed Martin στον πύραυλο Atlas V - ο οποίος θα μεταφέρει τον Hellas Sat στο διάστημα - διαπιστώθηκε τεχνικό πρόβλημα". Ουντέζε και Μπαλάφας δέχτηκαν την 4η κίτρινη κάρτα τους, τιμωρούνται με μία αγωνιστική κι έτσι δεν παίζουν στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. Νοκ άουτ γι' αυτό το παιχνίδι τέθηκε και ο Γιώτης Εγκωμίτης, ο οποίος έπαθε θλάση στους προσαγωγούς και θα μείνει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, ενώ αμφίβολος είναι ο Χρήστος Καρυπίδης. Ο 23χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ έπαθε τράβηγμα στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για δέκα μέρες. Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα διακόπτεται, η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Περιστερίου θα "παιχτεί" τις τελευταίες μέρες.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ είναι και ο Ηλίας Χαραλάμπους, που έμεινε προχθές εκτός αποστολής (σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών) κι όλη αυτή την εβδομάδα θα την βγάλει με θεραπείες, ενώ χθες έπαθε τράβηγμα στο δικέφαλο και ο Χουσεΐν Μουμίν, στο διπλό, που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Ευκαρπίας, μεταξύ όσων δεν έπαιξαν την Κυριακή και της δεύτερης ομάδας.