Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( συμμετοχή ελλάδας σε ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων νατο ) 

Συμμετοχή Ελλάδας σε ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων ΝΑΤΟ Δρόμοι

Άσκηση αυτοαξιολόγησης

"Θεωρώ ότι δε θα έπρεπε να εμπλακούν στρατιωτικά τμήματα ελληνικά σε επιχείρηση επιθετικού χαρακτήρα εναντίον των Σέρβων και εναντίον του Κοσσυφοπεδίου.

ΡΟΥΣΣΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Συνδέστε με μια γραμμή τις λέξεις που έχουν σχέση μεταξύ τους. Για ειρήνευση και έλεγχο των συνόρων ή εάν υπάρξει συναίνεση, συμβολή σε μία ειρηνευτική δύναμη που θα επιβλέψει την εφαρμογή μιας συμφωνίας αυτονομίας ή ενδεχομένως τεμαχιμού αν φτάσουν τα πράγματα εκεί, ενδεχομένως ναι.

Ποιο τίμημα…

Κυκλάδες

Αλλά όχι μια δύναμη, η οποία θα αντιπαρατεθεί με το γιουγκοσλαβικό στρατό.

… μπορεί άραγε να έχει η ελευθερία; Γραμμική Β "Ούτε ελληνικές αεροπορικές βάσεις θα έπρεπε να παραχωρηθούν, για να εκκινούν από εκεί αεροσκάφη που θα βομβαρδίζουν σερβικές ή αλβανικές δυνάμεις στο Κοσσυφοπέδιο. Ένα ζευγάρι κάλτσες; βασιλικοί τάφοι

"Από την άλλη, όμως, πιστεύω ότι η χώρα μας θα πρέπει να έχει ενεργό παρουσία στο τι γίνεται στα Βαλκάνια.

Ακόμη και αυτό. άναξ

Τον τρόπο, πτυχών με τις οποίες θα συμμετέχουμε, θα πρέπει να το εξετάσουμε με προσοχή.

Τα αεροπορικά ταξίδια στην Αμερική έχουν γίνει τόσο περιπετειώδη, που όταν οι αρχές ασφαλείας πτήσεων κοιτάζουν τους επιβάτες των αεροπλάνων, τους βλέπουν με δυο ματιές: με την πρώτη ως πελάτες και με τη δεύτερη ως πιθανούς τρομοκράτες. Κνωσός

"Επίσης, θα έπρεπε να συμμετάσχουμε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό στην αποστολή των διεθνών παρατηρητών του ΟΑΣΕ".

Είναι ενοχλητικό. Κυκλώπεια

"Δεν πρόκειται να διαταραχθούν οι σχέσεις ελληνικού και κουρδικού λαού, όποιες και αν είναι οι κυβερνητικές αποφάσεις", σύμφωνα με τον διεθνολόγο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

Γι' αυτό, διαβάζουμε στον «Τύπο του Τζόνσον Σίτι», οι αρχές του περιφερειακού αεροδρομίου του Τενεσί κάνουν δώρο ένα ζευγάρι κάλτσες στους επιβάτες που δέχονται αδιαμαρτύρητα να τους ψάξουν τα παπούτσια. μέγαρο

"Η Ελλάδα είχε περιθώρια λύσεων στην υπόθεση Οτσαλάν, αλλά δεν τα αξιοποίησε.

Εκεί είχε κρύψει πέρυσι ένας τρομοκράτης μια βόμβα. Μυκηναίος ηγέτης

Η λύση πλέον είναι μονόδρομος", τονίζει ο καθηγητής.

Δεν ξέρουμε…

τείχη

… τι καιρό κάνει τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές.

μυκηναϊκό ανάκτορο

Μα είτε κάνει κρύο είτε ζέστη, υπάρχουν κάποιοι που δεν βγάζουν ποτέ τις κάλτσες τους από τα πόδια τους: οι Βρετανοί (τους ξεμπροστιάζει η Αναλίζα Μπαρμπιέρι στην «Γκάρντιαν»).

Φυλακωπή

Μπροστά στην ιδέα να βγουν ξυπόλητοι, τους πιάνει πανικός.

Μυκήνες

Αναρχικές και απρόβλεπτες είναι οι κάλτσες.

Άρθουρ Έβανς

Ξεβάφουν στην μπουγάδα και ποτέ δεν βρίσκεις δυο όμοιες μέσα στο ίδιο συρτάρι.

Μάικλ Βέντρις

Αφήστε που «μιλάνε» πολύ. Φοράς παράταιρες κάλτσες και όλοι καταλαβαίνουν πως είσαι μαγκούφης. Οι Βρετανοί φορούν πάντα κάλτσες και μάλιστα χοντρές - οι λεπτές τούς τρομάζουν. Αντίθετα, οι μεσογειακοί τις πετούν από τα πόδια τους στην πρώτη ευκαιρία (όσο λιγότερα ρούχα έχεις να βγάλεις από πάνω σου, τόσο λιγότερα πρέπει να ξαναφορέσεις αν χρειαστεί να το σκάσεις βιαστικά). Μα οι Βρετανοί, εκεί, κολλημένοι στη βικτωριανή εποχή, μπορούν να γυμνώνουν το στήθος τους, ακόμη και τα οπίσθιά τους, αλλά τις κάλτσες τους δεν τις βγάζουν ούτε στο κρεβάτι - δεν το λέμε εμείς, αλλά η Αναλίζα Μπαρμπιέρι, που σίγουρα θα έχει δει μερικούς.

Το γυμνό πόδι…

… είναι αισθησιακό σαν ερωτικό όργανο. Οι Κινέζοι γνώριζαν πάντα τη γοητεία των μικρών ποδιών. Από την τρυφερή ηλικία των πέντε ετών, όταν ακόμη τα οστά είναι μαλακά, τύλιγαν με επιδέσμους τα πόδια των κοριτσιών για να μην παραμεγαλώσουν. Στο βιβλίο του «Η σεξουαλική ζωή του ποδιού και του παπουτσιού», ο Ουίλιαμ Ρόσι γράφει πως «το ανθρώπινο πόδι διαθέτει μια φυσική σεξουαλικότητα που η δύναμή της επηρέασε βαθιά όλους τους πολιτισμούς». Η Σταχτοπούτα αναδεικνύει τις αρετές του μικρού ποδιού. Σε μερικές εκδοχές του παραμυθιού είναι αρετές ερωτικές, άλλο αν οι αδελφοί Γκριμ το έφεραν στα μέτρα των παιδιών. Στους λεπτούς αστραγάλους, στα αρχαία σφυρά, βρίσκεται ένα σχεδόν αλάνθαστο κριτήριο κάλλους (ομώνυμο αρχιτεκτονικό μέλος - αστράγαλος - κοσμεί το ιωνικό κιονόκρανο).

Τι πλήξη…

… ύστερα από όλα αυτά να είμαστε υποχρεωμένοι να επιστρέψουμε στους Βρετανούς. Μπορεί λοιπόν κάποια μέρα οι Βρετανοί να αγαπήσουν το ευρώ, μπορεί να αγαπήσουν ακόμη και τους Γερμανούς, αλλά τις κάλτσες τους δεν θα τις πετάξουν ποτέ από τα πόδια τους.