Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ορίζοντες :: Καλλιτεχνική είδηση

( «πάρτι» ριάλιτι με 14 παίκτες :: 14-03-2003) 

«Πάρτι» ριάλιτι με 14 παίκτες

Στις 25 Μαρτίου, πιθανότατα, θα βγει στον αέρα το νέο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι - «Party» - του Mega, που βρήκε στέγη σε κλαμπ της μαρίνας Ζέας, στον Πειραιά. Επτά άνδρες και επτά γυναίκες θα πρέπει να λειτουργήσουν την «επιχείρηση» έως το μέσον Ιουλίου, αφού το ριάλιτι τηλεπαιχνίδι θα έχει διάρκεια 14 εβδομάδες και ο νικητής θα αποχωρήσει με 150.000 ευρώ πλουσιότερος.

Το «Party» θα μεταδίδεται καθημερινά σε ώρα υψηλής τηλεθέασης και η κάλυψη όσων συμβαίνουν στον χώρο θα καταγράφονται, όπως και στη «Φάρμα», από φορητές κάμερες, κυρίως.

Οι «υπάλληλοι» θα μένουν σε διαμέρισμα ή άλλο οίκημα, σε κοντινή απόσταση από το «μαγαζί». Οι παίκτες θα πρέπει να διακοσμήσουν τον χώρο «εργασίας» τους, να συντηρήσουν την «επιχείρηση», να φροντίζουν για τις προμήθειες, τη διαφήμιση και την προβολή του.

Η παραγωγή θα ορίσει έναν επαγγελματία που θα κρίνει τις επιδόσεις των παικτών και θα εκτιμά την πορεία της «επιχείρησης».

Οι «έγκλειστοι» κάθε εβδομάδα θα πρέπει να προτείνουν δύο από την… παρέα και εκείνος που θα συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους (ή τις περισσότερες αρνητικές ψήφους) θα αποβάλλεται από το ριάλιτι τηλεπαιχνίδι. Ωστόσο, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου εφόσον ο υπεύθυνος του «καταστήματος» κρίνει πως δεν εκπληρώνει τις αρμοδιότητές του.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας θα μεταδίδεται ζωντανό πρόγραμμα για την αποχώρηση παίκτη από το «Party», που θα παρουσιάζει η Κατερίνα Λάσπα.