Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ορίζοντες :: Καλλιτεχνική είδηση

( "ε, όχι και την αγαπημένη μου περούκα" :: 11-03-2003) 

"Ε, όχι και την αγαπημένη μου περούκα"

Στην "αχίλλειο πτέρνα" την πέτυχαν την Σερ! Την ώρα που η Αμερικανίδα σταρ βρισκόταν στη σκηνή συναυλιακού χώρου, στο πλαίσιο περιοδείας της στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, κάποιος τρύπωσε στα καμαρίνια κι έκλεψε την αγαπημένη της περούκα! Και δεν ήταν ό,τι κι ό,τι καθώς σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας παραγωγής της τραγουδίστριας η συγκεκριμένη περούκα ήταν αξίας περίπου 10.000 ευρώ, παρακαλώ!

"Πρόκειται για δίχρωμη περούκα, με τα μισά μαλλιά άσπρα και τα άλλα μισά μαύρα, που κατέληγαν σε πλεξούδα", δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας. Οι αστυνομικές αρχές δεν προσδιόρισαν την τιμή της αλλά στην αναφορά γίνεται λόγος για "κλοπή μεγάλης αξίας". "Η Σερ φορώντας τη συγκεκριμένη περούκα ερμήνευσε το "All or Nothing" και αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο καμαρίνι της για να αλλάξει εμφάνιση. Έβαλε την περούκα στη βάση της, άλλαξε ρούχα και εξτένσιονς και επέστρεψε για το πρόγραμμά της", είπε ο υπεύθυνος του συναυλιακού χώρου. Κι έπειτα η περούκα έκανε… φτερά!

Η Σερ που διαθέτει ένα πλούσιο βεστιάριο, είχε στο παρελθόν βγάλει σε πλειστηριασμό ορισμένα κομμάτια για να εξασφαλίσει τα προς το ζην, όταν βρέθηκε σε δεινή οικονομική κατάσταση, ενώ είχε προσφέρει και μία από τις εκκεντρικές περούκες της υπέρ φιλανθρωπικού σκοπού.