Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ορίζοντες :: Καλλιτεχνική είδηση

( τη φυσάει και δεν κρυώνει... η "πόρτα" :: 10-01-2003) 

Τη φυσάει και δεν κρυώνει… η "πόρτα"

Ποιος είναι ο τελευταίος εφιάλτης που κάνει τον Τζορτζ Κλούνι να ιδρώνει και να ξεϊδρώνει και να έχει χάσει τον ύπνο του; Η εικόνα πως βρίσκεται μπροστά σε μία πόρτα, την οποία του κλείνουν κατάμουτρα… Και δεν πρόκειται για ψυχολογικό τραύμα που του προκλήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του διαφημιστικού σποτ για το Μαρτίνι - θυμάστε εκείνο το σποτάκι, στο οποίο παίρνει μαθήματα… σαβουάρ βιβρ από μελαχρινή καλλονή (πρώην αγαπημένη του και μοντέλο) και "τρώει" πόρτα, γιατί τόλμησε να πάει στο πάρτι με άδεια χέρια.

Όχι, όχι. Εδώ μιλάμε για την πόρτα που "έφαγε" από την πρώην αγαπημένη του Ρενέ Ζελβέγκερ, η οποία μπορεί να υποδύθηκε την υστερική γεροντοκόρη που ψάχνει απεγνωσμένα για άνδρα στο "Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς", αλλά δεν σκοπεύει να μείνει στο ράφι και στην πραγματική της ζωή. Γι' αυτό και όταν άκουσε τις δηλώσεις του κατά του γάμου και τις προσπάθειές του να τονώσει το εργένικο προφίλ του, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Εκείνος το ξανασκέφτηκε και, καθώς διαπίστωσε πως μόνος του δεν περνά κανείς καλά ούτε στον Παράδεισο, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω. Και επεδίωξε να συναντήσει τη Ρενέ ξανά στο πάρτι που ακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας "Chicago" στο Λος Άντζελες.

Το ζεύγος, μάλιστα, εθεάθη να αποχωρεί αγκαλίτσα για το σπίτι. Το μέλλον της σχέσης, όμως, θα κριθεί μόνον όταν η Ρενέ διαπιστώσει πως ο Τζορτζ έχει αλλάξει μυαλά, ενώ ορισμένοι πιστεύουν πως η σχέση δεν πρόκειται να αναθερμανθεί, αν η Ρενέ δεν δει μονόπετρο και πρόταση γάμου.