Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ορίζοντες :: Σύντομη είδηση

( "έξω από το γάμο η νικόλ"! :: 07-03-2003) 

"Έξω από το γάμο η Νικόλ"!

Την κωμωδία "Γαμπρός της συμφοράς" θυμίζει η περίπτωση του Ράσελ - "Μονομάχου" - Κρόου. "Πετάχτηκε", που λέτε, ως το Νίδερ Πόπλτον, ένα χωριό λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη, για να τον γνωρίσουν ο παππούς και η γιαγιά της εκλεκτής της καρδιάς του, της ξανθομαλλούσας συναδέλφου του Ντανιέλ Σπένσερ. Στο τοπικό αεροδρόμιο τον περίμενε ο θείος της νύφης και μαζί πλέον οδικώς πήγαν στον παππού και τη γιαγιά. Μαζί τους πέρασε περίπου δύο ώρες ώστε να γνωριστούν, καθώς εκείνοι, ως μεγάλοι άνθρωποι, δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν για να παραβρεθούν στη γαμήλια τελετή του ζεύγους, που θα γίνει σε ένα από τα νησιά Φίτζι.

Στο μεταξύ, η 32χρονη Ντανιέλ άσκησε βέτο! "Δεν θέλω να είναι αυτή στον γάμο μου", φέρεται να είπε για την Νικόλ Κίντμαν, τη συμπατριώτισσα του μέλλοντος γαμπρού. Διότι, λέγεται, πως η Νικόλ, που έχει πάρει τα πάνω της, είναι ακαταμάχητη και ουδείς αρσενικός σε ακτίνα βολής μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία της. Φαίνεται πως όλα τούτα έφτασαν ως τ' αυτιά της Ντανιέλ, που θέλησε, καλού - κακού, να πάρει τα μέτρα της.

Αρχικώς, η Ντανιέλ δεν είχε αντίρρηση. Γνώριζε ευθύς εξαρχής πως ο Ράσελ θα ήθελε να είναι η Νικόλ στον γάμο. Αλλά εκείνη η ημέρα είναι "δική" της και απλώς θα προτιμούσε η Κίντμαν να μην είναι εκεί, χωρίς παρεξήγηση. Άλλωστε, δεν είχε αντίρρηση, επίσης, να παραβρεθεί στον γάμο η πρώην φιλενάδα του Ράσελ, η Μεγκ Ράιαν. Όμως, το γεγονός ότι η Νικόλ βρέθηκε πολύ "κοντά" στον οσονούπω σύζυγό της δεν ήταν το καλύτερό της και γι' αυτό εξέφρασε την επιθυμία να μην προσκληθεί στον γάμο.