Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ελλάδα :: Σύντομη είδηση

( ξέφρενη πορεία φορτηγού με «θύματα» 60 αυτοκίνητα! :: 03-03-2003) 

ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

Ξέφρενη πορεία φορτηγού με «θύματα» 60 αυτοκίνητα!

Τρελό… φορτηγό έσπειρε τη νύχτα τον πανικό στο Γουδί όταν κατά τη διάρκεια της ανεξέλεγκτης πορείας του προσέκρουσε διαδοχικά σε περισσότερα από 60 παρκαρισμένα αυτοκίνητα προκαλώντας τεράστιες ζημιές. Οι ένοικοι των γύρω πολυκατοικιών δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν πετάχτηκαν έξω από τα διαμερίσματά τους και βρέθηκαν μπροστά σε τοπίο καταστροφής!

Σπασμένα τζάμια αυτοκινήτων, στραπατσαρισμένες λαμαρίνες και Ι.Χ. το ένα πάνω στο άλλο συνέθεταν την πρωτόγνωρη εικόνα ενός κεντρικού δρόμου της Αθήνας που φάνταζε να έχει «ισοπεδωθεί» από βαρέα οχήματα του στρατού. Ευτυχώς στην ανεξέλεγκτη πορεία του φορτηγού δεν βρέθηκε διερχόμενο όχημα ούτε και άνθρωπος μέσα σε κάποιο από τα παρκαρισμένα και στραπατσαρισμένα πλέον αυτοκίνητα.

Ο κρότος που προκάλεσαν οι διαδοχικές συγκρούσεις του φορτηγού με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα τρομοκράτησε, λίγο πριν από τη μία, τους περιοίκους της οδού Λουλουδιών. Η τρελή πορεία του φορτηγού σταμάτησε όταν το βαρύ όχημα ακινητοποιήθηκε στη διασταύρωση των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Παπαγιαννοπούλου αφού καταπλάκωσε ένα Ι.Χ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φορτηγό πιθανόν να ήταν κλεμμένο. Ο οδηγός του εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία.