Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ορίζοντες :: Σύντομη είδηση

( "τον έβλεπα νά'ρχεται τον χωρισμό" :: 19-02-2003) 

"Τον έβλεπα νά'ρχεται τον χωρισμό"

Ξέρει καλά τον κανόνα πως αν το ονοματάκι της δεν κυκλοφορεί στα μίντια, σε λίγο θα είναι παρελθόν για τον κόσμο του Χόλιγουντ. Έτσι, η Αντζελίνα Ζολί δεν μπορούσε να περιμένει την πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τη συνέχεια των περιπετειών ως Λάρα Κρόφτ. Γι' αυτό και προέβη σε μερικές αποκαλύψεις, έτσι για να μην την ξεχνούν τα περιοδικά και, βεβαίως, οι θαυμαστές της. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια λοιπόν δηλώνει πως γνώριζε ότι η επιλογή της να υιοθετήσει τον Μάντοξ, ένα ορφανό αγοράκι από την Καμπότζη, σήμαινε και το τέλος του γάμου της με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Όπως προκύπτει από τα "ψίχουλα" της αυτοβιογραφίας της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, η μητρότητα για εκείνη ήταν το παν. Γνώριζε πως ο άντρας της ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της - ασχέτως με τις φήμες που έφταναν στα αυτιά της και τον ήθελαν συχνά να ξενοκοιμάται -, αλλά προτιμούσε μια ζωή πιο μποέμ, με τους φίλους του, τη μουσική του και τη σέξι γυναίκα του, όπου δεν χωρούσαν πάνες και μπιμπερό.

Όταν όμως η 27χρονη Αντζελίνα αντίκρυσε τον Μάντοξ και έθεσε στον εαυτό της το ερώτημα "μητρότητα ή Μπίλι Μπομπ Θόρτον", χωρίς δεύτερη κουβέντα έβγαλε από τον λαιμό της το μπουκαλάκι με το αίμα του, που φορούσε ως φυλαχτό, και αποφάσισε να γίνει μητέρα.

Όσο για τη συνέχεια; Υπομονή, είναι η πρώτη αυτοβιογραφία της Αντζελίνα και την γράφει στα 27. Μέχρι τα 47 έχουμε να διαβάσουμε αποκαλύψεις…