Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ελλάδα :: Σύντομη είδηση

( νέα επέλαση του χιονιά σε όλη την ελλάδα :: 17-02-2003) 

Νέα επέλαση του χιονιά σε όλη την Ελλάδα

Στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα αναμένονταν σφοδρές χιονοπτώσεις, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες

Από χθες το βράδυ ξεκίνησε η νέα επέλαση του χιονιά, ενώ σήμερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη τη χώρα. Στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα αναμένονταν σφοδρές χιονοπτώσεις, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Από χθες το απόγευμα το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας απαγόρευσε τον απόπλου όλων των επιβατηγών πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας, ενώ απαγορευτικά απόπλου εκδόθηκαν και από τα περισσότερα λιμάνια της χώρας, καθώς έπνεαν άνεμοι εντάσεως έως και δέκα Μπωφόρ.

Ανάλογες συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν και σήμερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αττική μεταξύ τριών και εννέα βαθμών Κελσίου, ενώ χιόνια αναμένεται να πέσουν και στην Πάρνηθα. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία αναμένεται σήμερα να κυμανθεί μεταξύ 0 και 4 βαθμών Κελσίου, ενώ σε αρκετές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας το θερμόμετρο θα δείξει και πάλι αρκετούς βαθμούς κάτω από το 0. Ο καιρός αναμένεται να αρχίσει να βελτιώνεται από αύριο και η κακοκαιρία θα περιοριστεί στις ανατολικές περιοχές της χώρας.