Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Γνώμες-Σχόλια :: Σχόλιο

( γνωμη - αγαπητέ κ. γρανίτσα :: 21-03-2003) 

ΓΝΩΜΗ Αγαπητέ κ. Γρανίτσα

Ι.Γ. ΚΙΟΥΣΗΣ

Ασφαλώς και το γνωρίζετε: Ο δρόμος προς την Κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες των προθέσεων. Αυτά τα πέρα-δώθε με το γήπεδο μόνον κακό κάνουν. Όχι μόνον κονταίνουν μια ιστορική ομάδα, αλλά δημιουργούν και πολλά ερωτήματα σχετικά με την αγωνιώδη προσπάθειά σας για γρήγορη κατασκευή του νέου γηπέδου.

«Τι του λείπει του ψωριάρη, φούντα με μαργαριτάρι», τραγούδαγαν τα παιδιά της «Ελεύθερης Σκηνής», πριν από κάποια χρόνια, και όλα δείχνουν ότι οι στίχοι ταιριάζουν γάντι στην ΑΕΚ.

Από τη μια κυνηγάει μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ με απλήρωτους παίκτες και από την άλλη θέλει να πείσει ότι μπορεί να συμβάλει στην κατασκευή του νέου γηπέδου με αρκετά δισ.!

Αλήθεια; Εδώ ήταν απλήρωτο το καφενείο των γραφείων και εμείς συζητάμε για το ποιος θα διαχειρισθεί τα καταστήματα στο υπό κατασκευή γήπεδο!

Και μερικά ερωτήματα ακόμη. Πού ήταν ο κ. Γρανίτσας όταν με απόφαση σκάνδαλο στέλνουν την ΑΕΚ να παίξει στην καυτή Τούμπα: Ποια ήταν η αντίδρασή του στα όσα έγιναν στη Ριζούπολη: Εκτός και αν θεωρεί ότι με την ανακοίνωση ότι επέστρεψε η… καφετιέρα στο λεηλατημένο «Νίκος Γκούμας», όλα είναι εντάξει.

Τι υποκρισία στις φτερούγες ενός περήφανου αετού. Εκτός, πια, και αν στην ΑΕΚ περισσεύουν οι ηθοποιοί και οι τηλεοπτικοί αστέρες για ακόμη περισσότερα αποχαιρετιστήρια πάρτι - συγγνώμη - αγώνες θέλαμε να πούμε.