Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Γνώμες-Σχόλια :: Σχόλιο

( γνωμη - γιατί κρύβεσαι ντέμη; :: 04-03-2003) 

ΓΝΩΜΗ Γιατί κρύβεσαι Ντέμη;

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΙΟΥΣΗΣ

Με δύο τρόπους καταλαβαίνει κάποιος τον πραγματικό ηγέτη. Όταν όλοι βρίσκονται σε στιγμές ευφορίας αυτός σμίγει λίγο περισσότερο τα φρύδια και σκέφτεται την επόμενη ημέρα. Και όταν όλοι έχουν στριμώξει τα γόνατά τους στο πάτωμα και αρχίζουν τα τάματα στον Άγιο του χωριού τους, αυτός γυρίζει και τους εμψυχώνει.

Ε, αυτός ο ηγέτης-ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ. Ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος αυτοαποκαλείται φυσικός αρχηγός, αυτές τις κρίσιμες ώρες κρύβεται. Την περίοδο της απομάκρυνσης του Μάκη Ψωμιάδη υπήρξε λαλίστατος. Απολάμβανε τη φράση του Γιώργου Λιάνη για «σημαία ελευθερίας» και έχτιζε το προσωπικό του προφίλ.

Τώρα; Ο αγαπημένος της «Ορίτζιναλ» κρύβεται και από τη σκιά του και βλέπει την ομάδα που αγάπησε (αλλά και αυτή που τον έκανε δισεκατομμυριούχο) να κατρακυλάει. Και κάποια «τηλεοπτικά ρεπορτάζ» για το πόσο άσχημα αισθάνεται η Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει, μόνο οργή και θλίψη μπορούν να προκαλέσουν. Σε ικανοποιούν; Αν όχι σταμάτησε τα και μάλιστα αμέσως. Όπως μπορείς τα άλλα, μπορείς και αυτό…

Πού είσαι Ντέμη; Καλά δεν σε είδαμε στα έξι ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Καλά πέρασες απαρατήρητος και από τα ματς του ΟΥΕΦΑ. Αλλά τώρα;

Βλέπεις κάποια μέλη της αγαπημένης σου «Ορίτζιναλ» να ισοπεδώνουν τα πάντα. Να στέλνουν σφαίρες στον Μπάγιεβιτς. Δεν πρέπει να πάρεις θέση; Τώρα η ΑΕΚ σε έχει ανάγκη. Γιατί σε λίγο η ποδοσφαιρική ΑΕΚ θα καταντήσει όπως ο πρώην αυτοκράτορας του μπάσκετ Άρης. Διαλυμένη ομάδα με πλούσιους παίκτες και παράγοντες.