Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ορίζοντες :: Σχόλιο

( γιουρο-γεύση από ριάλιτι :: 25-02-2003) 

Γιουρο-γεύση από ριάλιτι

Π.Δ.

Άνετη, δερματόδετη, μαυροντυμένη, με φουσκωτή λιονταρίσια μαύρη χαίτη, με φουσκωτά μπρατσάκια, σαν Ζήνα, έτοιμη να ριχτεί στη γιουροβιζιονική αρένα και να υπερασπιστεί το υπερθέαμα μουσική-σούπα-φιδέ, που παθιάζει το ευρωπαϊκό κοινό με το αμείωτο χιούμορ του αυθεντικού κιτς, η Δάφνη Μπόκοτα παρουσίασε χθες από την ΕΤ1 τα επικρατέστερα 10 τραγούδια για τη Γιουροβίζιον.

Η τελική επιλογή θα γίνει σε λαμπερό πανηγύρι την Τετάρτη και με συμμετοχή κοινού, το οποίο θα ψηφίζει μέσω μηνυμάτων, όπως στα ριάλιτι τηλεπαιχνίδια.

Το προκαταρκτικό σόου γνωριμίας του κοινού με τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια τους είχε και κάτι από καλλιστεία, αφού διάλεγε ο καθένας μια μπαλίτσα - μαύρη κι αυτή - που έκρυβε μια ερώτηση, είχε και μια προσπάθεια να προβληθεί η σοβαρότητα με την οποία η ΕΡΤ αντιμετωπίζει τον θεσμό. Περί αυτού μίλησε ο διευθυντής του προγράμματος Τζόνυ Καλημέρης, που είπε ότι η νίκη στον διαγωνισμό είναι θέμα δημοσίων σχέσεων και προβολής και θα 'πρεπε να έχουν ξεκινήσει νωρίτερα - μας προετοιμάζουν για τα χειρότερα. Πάντως, ακονίζονται τα μαχαίρια των ριάλιτι δελτίων ειδήσεων, τα οποία περιμένουν με ενθουσιασμό τα περυσινά ξεκατινιάσματα.