Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ελλάδα :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( ξεκλήρισε τετραμελή οικογένεια για "λόγους τιμής"! :: 18-02-2003) 

Ξεκλήρισε τετραμελή οικογένεια για "λόγους τιμής"!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Κτηνοτρόφος από χωριό της Κομοτηνής ξεκλήρισε τετραμελή οικογένεια χθες, επειδή υποψιάστηκε ότι η σύζυγός του είχε ερωτικές σχέσεις με δύο νεαρούς. Το έγκλημα αποκαλύφτηκε χθες το βράδυ, όταν ο 23χρονος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και υποστήριξε πως τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας σκότωσε τα τέσσερα άτομα. Το ένα πτώμα βρέθηκε και αναζητούνται σε δασική περιοχή άλλα τρία, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

Το τετραπλό έγκλημα κατηγορείται ότι διέπραξε ο κτηνοτρόφος Χουσεΐν Σουχρί, ο οποίος ακινητοποιήθηκε χθες το βράδυ από αστυνομικούς στον Κάρδαμο Ροδόπης. Όπως ο ίδιος ομολόγησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, σκότωσε έναν 50χρονο, τους δύο νεαρούς γιους του, 22 και 26 χρόνων - τους οποίους υποπτεύθηκε - και τη μητέρα τους, Αλιζέ Ιμπράμ Μολά, 43 χρόνων. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρήκαν νεκρή τη γυναίκα από σφαίρες κυνηγετικού όπλου.

Ο νεαρός υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τους τρεις άντρες κοντά στην κτηνοτροφική του μονάδα, που απέχει μιάμιση ώρα από το χωριό. Αμέσως άρχισαν συντονισμένες έρευνες από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική με ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα, καθώς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν είναι δυνατή η προσέγγιση του σημείου παρά μόνο από πεζούς. Μέχρι τα μεσάνυχτα δεν είχαν εντοπιστεί τα ίχνη των άλλων θυμάτων του νεαρού.