Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Πορτρέτο

( οι δεκατρεις χαμενες ευκαιριες του αργεντινου :: 8/3/2006 20:32:50) 

Η εμπιστοσύνη του Σάββα Κωφίδη στον Εστέμπαν Ερέρα δεν κλονίστηκε από τις… χαμένες ευκαιρίες του.

ΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ

Το φαινόμενο Εστέμπαν Ερέρα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να κρίνει κάποιος την αξία των επιθετικών είναι να ρίξει μία ματιά στον αριθμό των τερμάτων τους. Εύκολος, αλλά παράλληλα και επικίνδυνος.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Η περίπτωση του Εστέμπαν Ερέρα είναι η πλέον χαρακτηριστική. Τρία γκολ έχει πετύχει σε 22 παιχνίδια. Επίδοση που κάθε άλλο παρά ικανοποιητική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για έναν παίκτη που ήρθε για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας. Μέχρι στιγμής μετράει 13 χαμένες ευκαιρίες και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας του πρωταθλήματος, πίσω από τον Σαλπιγγίδη, που έχει 14 ευκαιρίες.

ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ οι ευκαιρίες του Ερέρα κόστισαν στην ομάδα. Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όταν σε διάστημα πέντε λεπτών "σημάδεψε" το δοκάρι, νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Φερναντέζ και πλάσαρε άουτ σε κενή εστία, καθώς και το τελευταίο στο Περιστέρι, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Μιχαηλίδη, αλλά το πλασιέ που επιχείρησε κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα έχασε πολύτιμους βαθμούς. Σε όλα τα υπόλοιπα κατάφερε να πάρει τη νίκη, με αποτέλεσμα η αστοχία (και η ατυχία) του Αργεντινού να περάσουν σε δεύτερη μοίρα.

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΦΙΔΗΣ όμως δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον Ερέρα. Κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι εισηγήθηκε στη διοίκηση την παραμονή του παίκτη στην ομάδα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2008. Η πληροφόρηση που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες από τα γραφεία της Μίκρας ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας θα πραγματοποιούνταν η συνάντηση της διοίκησης με τον παίκτη. Μέχρι στιγμής συνάντηση με τον Ερέρα ή τον ατζέντη του δεν έγινε και πιθανότατα δεν θα γίνει μέχρι τον αγώνα στη Λεβαδιά.