Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Πορτρέτο

( ενθουσίασε η μαρία μενούνος :: 20/3/2006 20:06:21) 

Φιλική και χαμογελαστή η παρουσιάστρια της Eurovision

Ενθουσίασε η Μαρία Μενούνος

Της Δήμητρας Τσαμποδήμου

Ό,τι δεν πέτυχε η ΕΡΤ με την επιλογή της Άννας Βίσση, το κατάφερε και με το παραπάνω χρίζοντας την άγνωστη στο ελληνικό κοινό Μαρία Μενούνος παρουσιάστρια της Eurovision.

Η 28χρονη δημοσιογράφος του NBC έφτασε στη χώρα μας την Κυριακή και αφού έκανε την πρώτη βόλτα της από τα μπουζούκια και το "Βοτανικό", παρουσιάστηκε χθες επίσημα από την κρατική τηλεόραση μαζί με τον Σάκη Ρουβά, τον δεύτερο οικοδεσπότη του ημιτελικού και του τελικού της Eurovision.

Φιλική, χαμογελαστή και ευδιάθετη η Μαρία Μενούνος ενθουσίασε με την απλότητα και το χιούμορ της όσους παρακολούθησαν τη συνέντευξη Τύπου, ενώ έκανε ακόμη και τους πιο αρνητικούς να χαμογελάσουν με τα χαριτωμένα ελληνικά της, για τα οποία, βέβαια, φρόντισε να απολογηθεί μόλις πάτησε το ελληνικό έδαφος.

Η πανέμορφη Ελληνοαμερικανίδα δήλωσε ευτυχισμένη για την πρόταση που της έκανε η ΕΡΤ, καθώς ήταν μια ευκαιρία να επιστρέψει ύστερα από 17 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ εκθείασε τον συμπαρουσιαστή της Σάκη Ρουβά. "Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη που θα βρεθώ στο πλευρό του τη βραδιά του ημιτελικού και του τελικού", τόνισε η μονίμως χαμογελαστή Μαρία, η οποία παραδέχτηκε πως δεν είχε ιδέα τι είναι η Eurovision, αλλά όταν κατάλαβε, δέχτηκε με χαρά την πρόταση, κάνοντας παράλληλα υπερήφανους και τους γονείς της.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Μενούνος, που γεννήθηκε στην Μασαχουσέτη, δήλωσε συγκινημένη που επέστρεψε στην πατρίδα της, την οποία δεν είχε δει για σχεδόν είκοσι χρόνια, πρώτα λόγω οικονομικών προβλημάτων και έπειτα λόγω φόρτου εργασίας. "Πρώτα δεν έχεις λεφτά και μετά, όταν έχεις, πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις για να τα κρατήσεις", τόνισε η παρουσιάστρια του διαγωνισμού.

Σήμερα η κλήρωση

Μία ημέρα πριν επιστρέψει στην Καλιφόρνια η Μαρία Μενούνος με τον Σάκη Ρουβά θα πραγματοποιήσουν την κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των τραγουδιών στον ημιτελικό και τον τελικό. Η διαδικασία, που θα πραγματοποιηθεί παρουσία των επικεφαλής των χωρών που συμμετέχουν, θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΤ στις 2 το μεσημέρι.