Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Γνώμη (άρθρο σχολιασμού)

( ο λαβωμένος άρης και το ματ του σούλη :: 10/2/2006 20:22:04) 

Ο λαβωμένος Άρης και το ματ του Σούλη

ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΚΑΛΗΜΕΡΙΔΗ

Τέτοια αναποδιά που βρήκε τον Άρη τις τελευταίες 15 μέρες έχει να τον βρει πολλά χρόνια.

Το ευχέλαιο είναι απαραίτητο για την "κίτρινη" ομάδα και δικαιολογημένα οι άνθρωποί του ψάχνουν να βρουν ποιο κακό μάτι έφερε αυτή την απίστευτη κακοδαιμονία μέσα στην ομάδα τους. Από εκεί και πέρα όμως, η ζωή συνεχίζεται και η ομάδα θα πρέπει να μάθει να παλεύει ενάντια στις διάφορες απρόοπτες αντιξοότητες.

Φυσικά δεν έχει και την πολυτέλεια πλέον, να χαρακτηρίζει εύκολα και δύσκολα παιχνίδια.

Μπροστά του, σήμερα, μέσα στην ασυναγώνιστη έδρα του, ο Γ.Σ. Λάρισας.

Η ομάδα της Λάρισας είναι ένας σύλλογος που χρειάζεται την απαραίτητη προσοχή, αλλά και σεβασμό. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ξέρει να παλεύει όλα τα παιχνίδια. Δεν παραδίνεται εύκολα. Πολύ περισσότερο τώρα που ο Άρης είναι λαβωμένος.

Παρά ταύτα για τον γηπεδούχο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη αν θέλει να ελπίζει για να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τριάδα.

Προσωπικά πιστεύω, ότι όλα θα εξαρτηθούν σήμερα από την καλή άμυνα των γηπεδούχων πάνω στα ατού της Λάρισας. Η τελευταία γνωρίζει καλά, ότι για να ελπίζει βάσιμα στη σωτηρία πρέπει να πετύχει μια νίκη εκτός προγράμματος.

Ο Άρης αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες πρέπει από το πρώτο ημίχρονο να αποδείξει ότι είναι το αφεντικό του αγώνα. Στην Πυλαία θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του έναν παίκτη που γνωρίζει καλά τα μυστικά του. Ο Μουλαομέροβιτς έχει αναδειχθεί φέτος σε παίκτη-ορχήστρα για τον Πανελλήνιο.

Είμαι σίγουρος, ότι στο σημερινό παιχνίδι θα μετρήσει ιδιαίτερα, στη "σκακιέρα" της Πυλαίας, η τακτική των δύο προπονητών.

Ο Μαρκόπουλος θα προσπαθήσει να κάνει ματ στον Πεδουλάκη, μπλοκάροντας τον ηγέτη του Πανελληνίου. Πριν από λίγες μέρες ο Καζλάουσκας και ο Ολυμπιακός… αιχμαλώτισαν τον "Μούλα". Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να βαδίσει τον ίδιο δρόμο. Σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή.

Ο τρίτος της παρέας της Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής, δίνει κρίσιμο παιχνίδι μέσα στη Ρόδο.

Είναι στο χέρι των "κυανόλευκων" να κερδίσουν και να βάλουν ταφόπλακα στα όνειρα για το θαύμα της σωτηρίας του Κολοσσού. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.