Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Γνώμη (άρθρο σχολιασμού)

( χωρις κοσμο και ηθικο αυριο με τον ηρακλη :: 3/2/2006 21:05:41) 

Ο Γιώργος Κωστίκος επισήμανε στους παίκτες του, ότι είναι οι μοναδικοί που μπορούν να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Ζητείται κίνητρο

Μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή, ο ΠΑΟΚ ήξερε τουλάχιστον γιατί έπαιζε. Η δεύτερη θέση ήταν μακριά, αλλά μπορούσε να (νομίζει ότι) τη διεκδικεί. Τώρα;

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Ο Δικέφαλος υποδέχεται αύριο το βράδυ στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα τον Ηρακλή και πλέον ψάχνει να βρει καινούργια κίνητρα. Η δεύτερη θέση… πέταξε, μαζί με τα όνειρα του καλοκαιριού, αφού ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες της ΑΕΚ κι έτσι είναι αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει τους στόχους του.

1. ΧΩΡΙΣ να το καταλάβει, ο ΠΑΟΚ είναι πλέον αναγκασμένος να παλέψει για την έξοδό του στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα! Μπορεί ο Γιάννης Γούμενος να είπε ότι από τη φετινή ευρωπαϊκή συμμετοχή, ο ΠΑΟΚ ζημιώθηκε, αλλά ακόμη κι αν το εννοεί, ο Δικέφαλος θα ζημιωθεί περισσότερο αν δεν παίξει του χρόνου στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από το 7ο Αιγάλεω, στο οποίο ταξιδεύει την επόμενη Κυριακή. Αν δεν κερδίσει αύριο, ο Δικέφαλος κινδυνεύει να κατρακυλήσει επικίνδυνα στη βαθμολογία και το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι δύσκολο. Αυτή είναι η πραγματικότητα…

2. ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ομιλία του στους παίκτες, ο Γιώργος Κωστίκος επισήμανε ότι είναι οι μοναδικοί, που μπορούν να αναστρέψουν στο βαθμό, που αυτό είναι δυνατό, το αρνητικό (έως αρρωστημένο) κλίμα, που έχει διαμορφωθεί. Κάθε απώλεια βαθμών, ηλεκτρίζει περισσότερο την ατμόσφαιρα, κάθε νίκη προσφέρει μια εβδομάδα λιγότερης γκρίνιας. Οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες είναι αναγκασμένοι να λειτουργήσουν προπονητές και παίκτες, είναι οι χειρότερες δυνατές, αλλά έχουν συνειδητοποιήσει ότι μόνο με νίκες, θα περνούν πιο ήρεμα και θα κερδίζουν και λίγο ηθικό.