Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Γνώμη (άρθρο σχολιασμού)

( διαιτητες :: 16/1/2006 0:03:29) 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

Απόστολος Νικολαΐδης Θεσσαλονίκης

Eίχε σωστά σφυρίγματα, όμως υστέρησε στον πειθαρχικό έλεγχο. Επιβάλλεται να γίνει πιο αποφασιστικός και αυστηρός και να μη συμβιβάζεται με τους απείθαρχους. Φειδωλός στις κάρτες δημιούργησε αμφισβήτηση και παράπονα εκατέρωθεν.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ 1-0

Θανάσης Μπριάκος Ηπείρου

Σε… συνεργασία με τον Δάλλα έκανε τρία αναπίτρεπτα γαι την εμπειρία του λάθη, όλα εναντίον του Ηρακλή που ευτυχώς για τον ίδιο δεν αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Μάλλον χρειάζονται ξεκούραση, γιατί… ελέω Πρίττα ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0

Βασίλης Σκουφίτσας Αθηνών

Η διαιτησία του, σ' ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, δεν προκάλεσε ιδιασίτερα παράπονα. Σωστός στον πειθαρχικό έλεγχο, έκανε λογική χρήση της κίτρινης κάρτας, ενώ και η απόφασή του να σφυρίξει το πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού ήταν ορθή.

ΟΦΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 1-2

Γιάννης Τσαχειλίδης Πειραιά

Δεν είχε δύσκολες φάσεις και σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Δικαίως έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρουμπάκη, αλλά εκτέθηκε από τον βοηθό του Πασπαλιάρη, ο οποίος τον παρέσυρε σε τρεις λανθασμένες υποδείξεις σταματώντας τον Μαχλά σε φάσεις που δεν υπήρχαν οφ-σάιντ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-2

Δημήτρης Καλόπουλος Θεσσαλονίκης

Έκανε φιλότιμη προσπάθεια να κρατήσει το ντέρμπυ, αλλά ήταν πολύ φυσικό ελέω απειρίας να μην αποφύγει τα λάθη. Το πιο κραυγαλέο ο καταλογισμός του πέναλτυ, με το οποίο προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός. Ήταν φανερή η πρόθεση του Νικοπολίδη να αποφύγει την επαφή, κάτι που διέφυγε της προσοχής του διαιτητή. Στο β' μέρος προσπάθησε να συμβιβαστεί με το αποτέλεσμα, σφυρίζοντας τα αμφισβητούμενα υπέρ του Ολυμπιακού. Στα υπέρ του ότι τελείωσε το παιχνίδι ''αναίμακτα''.

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ 1-0

Γιώργος Κασναφέρης Αθηνών

Ήταν κοντά στις φάσεις δείχνοντας αμεσότητα και ευθυκρισία στις αποφάσεις του. Κάποιες λανθασμένες υποδείξεις των βοηθών δεν ήταν αρκετές να χαλάσουν την καλή σε γενικές γραμμές διαιτητική εικόνα.