Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ηρακλης 6,25 :: 26/2/2006 19:07:10) 

ΗΡΑΚΛΗΣ 6,25

ΑΜΥΝΑ 7

6 ΑΜΠΑΡΗΣ Πέρασε ίσως το πιο εύκολο απόγευμα της περιόδου, καθώς μόνο μία φορά χρειάστηκε να επέμβει σε ένα μακρινό σουτ του Μπάρκογλου. Στην άλλη επικίνδυνη φάση της Ξάνθης, το δοκάρι έσωσε τον Ηρακλή. 7 ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ Ηρωική μορφή, καθώς έκανε δύο ενέσεις στη μέση για να μπορέσει να αγωνιστεί. Κυρίαρχος στη δεξιά πλευρά. 7 ΔΡΟΥΓΑΣ Επέστρεψε στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί από την αρχή της περιόδου. Εξαφάνισε τον Κιντάνα και ήταν μία διαρκής πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα. 8 ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ Ο κορυφαίος παίκτης του αγωνιστικού χώρου. Αλάνθαστος αμυντικά, έδωσε πολλές βοήθειες και στην επίθεση. 7 ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ Δεν αντιμετώπισε προβλήματα, ούτε με τον Γαρπόζη, ούτε με τον Μπάρκογλου, ούτε με τον Λαμπριάκο. Νικητής σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες.

ΚΕΝΤΡΟ 6

6 ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Ανασταλτικά έδωσε πολλές βοήθειες, όχι όμως και επιθετικά. Ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο. 6 ΠΡΙΤΤΑΣ Ξεκίνησε άσχημα, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του. Ο δημιουργός του πρώτου γκολ. 6 ΛΑΓΟΣ Κακός στο πρώτο ημίχρονο, πολύ καλός στο δεύτερο, τράβηξε προς τα πάνω ολόκληρη την ομάδα. 6 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Είχε διάθεση, έτρεξε αρκετά, αλλά ήταν φανερό ότι δεν του πήγε το παιχνίδι.

ΕΠΙΘΕΣΗ 6

6 ΕΠΑΛΕ Βοήθησε περισσότερο όταν πέρασε στη δεξιά πλευρά. Από εκείνη τη θέση έφτιαξε το γκολ στον Ερέρα και ταλαιπώρησε αφάνταστα τον Τσικίνιο. 6 ΕΡΕΡΑ Έχασε και πάλι δύο μεγάλες ευκαιρίες, αλλά αυτή τη φορά σκόραρε.

6 ΑΛΛΑΓΕΣ Ο Γκάρμπα Λαβάλ έδωσε πολύτιμες βοήθειες στη μεσαία γραμμή. Οι Κώστας Καπετάνος και Κώστας Στεφανής μπήκαν στις καθυστερήσεις και δεν μπορεί να κριθεί η προσφορά τους.

5 ΞΑΝΘΗ Θα μπορούσε να είχε προηγηθεί με το ψαλιδάκι του Τοροσίδη, αλλά ήταν φανερή η αδυναμία της να δημιουργήσει παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο πάλευε μόνος του ο Μάνσο, με αποτέλεσμα να κουραστεί γρήγορα. Ατυχής η έμπνευση του Μαντζουράκη να χρησιμοποιήσει τον Γαρπόζη στην κορυφή της επίθεσης.