Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( παοκ 5 :: 19/2/2006 19:03:59) 

ΕΛΕΓΧΟΣ

ΠΑΟΚ 5

ΑΜΥΝΑ 5,2

6 ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ Απ' αυτούς που δικαιολόγησαν το μεροκάματό τους. Είχε καλές επεμβάσεις, στα γκολ, απλώς "εκτελέστηκε". 4 ΦΟΥΤΣΙΝΙ Ελάχιστα πράγματα, εκτός ρυθμούς και κλίματος. Ξεκίνησε φιλότιμα, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει. 6 ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Κατά διαστήματα, κρατούσε την ψυχραιμία του κι έδινε λύσεις στην άμυνα. Είχε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις, αλλά γενικώς, ξεπέρασε τη μετριότητα. 6 ΜΑΛΑΔΕΝΗΣ Ισχύει ό,τι και για τον Καρυπίδη, Δυστυχώς, για τον ΠΑΟΚ, είναι από τους ελάχιστους παίκτες του σήμερα, που δείχνουν νεύρο μέσα στο γήπεδο. 4 ΟΥΝΤΕΖΕ Σε κακή μέρα, σε μια θέση (αριστερός μπακ), που αγωνιζόταν στην εθνική της χώρας του. Στο πρώτο γκολ, πάντως, η ευθύνη δεν είναι δική του.

ΚΕΝΤΡΟ 4,3

5 ΗΛΙΑΔΗΣ Στο ρόλο του ανταποκρίθηκε. Έτρεξε, προσπάθησε να βοηθήσει ανασταλτικά, αλλά καμιά ομάδα δεν πρόκοψε με ένα αμυντικό χαφ. 3 ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ Δυστυχώς, ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα ονόματα. Σε κακή κατάσταση, χάνει σχεδόν όλες τις μονομαχίες, στο δεύτερο μέρος, σχεδόν όλες οι πάσες του πήγαν σε αντίπαλο. 6 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κυρίως λόγω της άγνοιας κινδύνου, βοήθησε τον ΠΑΟΚ στην δεξιά πλευρά. Ειδικά στο πρώτο μέρος, δεν είχε το παραμικρό στήριγμα, στο δεύτερο με τον Μίετσελ, ανέβηκε. 3 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ξεκίνησε ως χαφ, αλλά τίποτα… Ελάχιστες πρωτοβουλίες, άψυχες μεταβιβάσεις. Στο πρώτο γκολ, λειτούργησε σαν πρωτάρης και φέρει την ευθύνη, όταν τράκαρε με τον Ουντέζε, ο οποίος τον είχε πλάτη…

ΕΠΙΘΕΣΗ 5

5 ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ Περισσότερο σ' έναν ελεύθερο ρόλο, παρά δεύτερος επιθετικός. Είχε καλές στιγμές κι εμπνεύσεις, αλλά δεν είναι (ακόμα) αυτός, που θα τραβήξει μια ομάδα. 5 ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ Χωρίς στηρίγματα και σωστή τροφοδότηση, κρίμα για έναν φορ τέτοιας ποιότητας, να αχρηστεύεται.

6 ΑΛΛΑΓΕΣ Η είσοδος του Μίετσελ και του Χριστοδουλόπουλου, αντί των Φουτσίνι και Ουντέζε αντίστοιχα στο ημίχρονο, ζωντάνεψε τον ΠΑΟΚ και δυνάμωσε τη δεξιά του πλευρά. Ο Βαγγελής μπήκε σ' ένα σημείο, που το παιχνίδι είχε χαθεί (69΄), αλλά έδωσε ιδέες στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και βοήθησε την ώρα, που άρχισε να πιέζει.

7 ΛΑΡΙΣΑ Ο Μπαχράμης ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και μαζί με τον Διγκόζη και τον Βέλα Τζούνιορ κέρδισαν τις περισσότερες μάχες στο κέντρο. Ποιότητα ο Σέρμπαν, εξαιρετικό κέντρο άμυνας με Νταμπίζα και Χέλντερ.