Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ηρακλης 7 :: 12/2/2006 19:24:38) 

ΗΡΑΚΛΗΣ 7

ΑΜΥΝΑ 7

7 ΑΜΠΑΡΗΣ Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι φάσεις που ήρθε σε επαφή με την μπάλα. Οι περισσότερες από γυρίσματα συμπαικτών του. 7 ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ Αν είχε την ικανότητα να βοηθάει περισσότερο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα άκρα, τότε θα ήταν ίσως ο κορυφαίος οπισθοφύλακας του ελληνικού πρωταθλήματος. . 7 ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά την άσχημη παρένθεση στην Τούμπα. Δεν έχασε ούτε μία προσωπική μονομαχία, ενώ ήταν αλάνθαστος σε όλες τις επεμβάσεις του. 7 ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ Ο κεντρικός αμυντικός της επόμενης δεκαετίας. Ο Μαχλάς ακόμη θα πρέπει να βλέπει την… πλάτη του. 7 ΔΡΟΥΓΑΣ Δεν χρειάστηκε χθες να κάνει τις συνηθισμένες κούρσες από την πλευρά του. Για ένα ακόμη παιχνίδι όμως ήταν εξαιρετικός.

ΚΕΝΤΡΟ 7

7 ΠΡΙΤΤΑΣ Σε κάθε παιχνίδι είναι και καλύτερος. Σιγά-σιγά παίρνει πρωτοβουλίες και στον επιθετικό τομέα. 7 ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Συνεχίζει τις καταπληκτικές του εμφανίσεις. Στο πρόσωπο του Πρίττα φαίνεται ότι βρήκε τον ιδανικό παρτενέρ και οι δυο του συνθέτουν ένα άκρως αποτελεσματικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή. 8 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Πέτυχε ένα φανταστικό γκολ, ανάγκασε τον Βλάχο να αποσύρει τον Κόλτζο στο 35' και φόρτωσε την αντίπαλη ομάδα με κάρτες. 6 ΛΑΓΟΣ Στάθηκε άτυχος, καθώς χτύπησε νωρίς και περίπου στο μισό ημίχρονο έπαιζε με… ένα πόδι. Συγκινητική η προσπάθειά του.

ΕΠΙΘΕΣΗ 7,5

8 ΕΠΑΛΕ Έκανε άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα, πέτυχε ένα παλικαρίσιο γκολ και δεν σταμάτησε να κάνει κούρσες ούτε στο… 92'. Φάνηκε πόσο πολύ έλειψε στην Τούμπα. 7 ΕΡΕΡΑ Για μία ακόμη φορά δεν βρήκε δίχτυα, αν και ήταν μέσα στις φάσεις. Έδειχνε όμως την τεράστια κλάση του κάθε φορά που είχε τη μπάλα στα πόδια του.

6,5 ΑΛΛΑΓΕΣ Ο Καπετάνος πήρε αρκετές πρωτοβουλίες από την αριστερή πλευρά και ταλαιπώρησε τον Ντάβιντσον. Οι Διαμαντίδης και Περπερίδης αγωνίστηκαν ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί η προσφορά τους.

2 ΟΦΗ Η χειρότερη ομάδα που πέρασε φέτος από το Καυταντζόγλειο. Δεν δημιούργησε ούτε υποψία ευκαιρίας σε όλο το παιχνίδι, ενώ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η άμυνά του θύμισε (κακή) ερασιτεχνική ομάδα. Αν δεν αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα του, τότε δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό.