Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( δεν φτάνει μόνο... ugiur :: 30/3/2006 18:51:49) 

Δεν φτάνει μόνο… ugiur

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ

Γεγονός: Ο Ντουμιτρέσκου είναι προληπτικός. Πιστεύει στα γούρια. "Γούρι", λέξη που προήλθε από την τούρκικη ugiur και σημαίνει καλή τύχη, καλός οιωνός… Δεν υπάρχει άνθρωπος του αθλητισμού που να μην έχει γούρια ή να μην επηρεάζεται από αυτά.

Διευκρίνιση: Το… ugiur δεν φτάνει από μόνο του για να μπει η μπάλα στα δίχτυα, όσο κι αν προϋπάρχει σπουδαίο ποδοσφαιρικό παρελθόν. Αυτό το ξέρουν καλύτερα απ' όλους οι προληπτικοί…

Γεγονός: Ο Κολτσίδας είναι ένας από τους πιο πιστούς στρατιώτες του Άρη. Από το 1992 (μ' ένα μικρό διάλειμμα) δηλώνει κάτοικος Χαριλάου. Μπορεί να έχει την εικόνα σκληρού ποδοσφαιριστή, όμως όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν αδικημένο παίκτη, που εκτός γηπέδων είναι υπόδειγμα χαρακτήρα.

Διευκρίνιση: Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Αρης για τον Κολτσίδα ήταν το τοπ, η οροφή των αγωνιστικών του δυνατοτήτων. Σχετικά όλα αυτά. Πόσους πιστούς στρατιώτες είχε να επιδείξει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια;

Γεγονός: Ο Ηρακλής άρχισε τον μεταγραφικό του προγραμματισμό. Κωφίδης και Οικονομίδης ξέρουν πολλά… κιλά μπάλα, πού πονάει η ομάδα και προετοιμάζονται. Διευκρίνιση: Για να πετύχει η προσπάθειά τους, καλό θα ήταν η διοίκηση να τους αφήσει να κάνουν τη δουλειά τους. Σημαντικό εφόδιο η έξοδος στην Ευρώπη, αφού όπως υπολογίζεται το "εισιτήριο"… μεταφράζεται σε αύξηση του μπάτζετ τουλάχιστον κατά 500.000 ευρώ. ΥΓ: Ο Σάκης Αρναούτογλου, ο μετεωρολόγος, προέβλεψε βροχές για την ερχόμενη Δευτέρα. Δεν θα υπάρχει, όμως, καμιά δικαιολογία για να απουσιάζει ο κόσμος του Ηρακλή.