Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( παλιοι γνωριμοι :: 17/3/2006 19:44:58) 

ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ

Μία δεκάδα από το παρελθόν

Οι δέκα παρακάτω παίκτες θα συνέθεταν μια εξαιρετική ομάδα για να αποτελέσει τον ιδανικό αντίπαλο του Νίκου Γκάλη στο φιλικό του Άρη προς τιμήν του.

ΝΤΟΡΟΝ ΤΖΑΜΣΙ ΙΣΡΑΗΛ Μπορούν να ξεχαστούν οι κόντρες του Άρη με τη Μακάμπι και του "Νικ" με τον Τζάμσι;

ΡΙΣΑΡ ΝΤΑΚΟΥΡΙ ΓΑΛΛΙΑ Ο Γάλλος σταρ θα ερχόταν εύκολα και με τα… πόδια από τη Γαλλία για να τιμήσει τον φίλο του Γκάλη.

ΜΠΟΜΠ ΜΑΚΑΝΤΟΥ ΗΠΑ Αν βρει χρόνο και αφήσει τους Χιτ και το Μαϊάμι, ας πεταχτεί στο Παλέ για να θυμηθεί πώς έχανε 31 πόντους από τον Άρη!

ΧΟΥΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΑΝ ΕΠΙΦΑΝΙΟ ΙΣΠΑΝΙΑ Ο μεγάλος αντίπαλος. Φύσει και θέση ο "Γκάλης της Ισπανίας", θα επιδιώξει να είναι παρών τον Σεπτέμβριο στο Παλέ.

ΒΛΑΝΤΕ ΝΤΙΒΑΤΣ ΣΕΡΒΙΑ&ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Η Παρτιζάν ήταν από τους μεγάλους αντιπάλους του Άρη στην εποχή πριν από τη Γιουγκοπλάστικα. Ο πρόεδρος της ομάδας μπορεί να λείψει;

ΖΑΡΚΟ ΠΑΣΠΑΛΙ ΣΕΡΒΙΑ&ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Μεγάλος αντίπαλος, αλλά και μεγάλος συμπαίκτης ο Ζάρκο. Ήταν παρών στο τελευταίο παιχνίδι του Γκάλη…

ΜΑΪΚ ΝΤ' ΑΝΤΟΝΙ ΗΠΑ Ομοίως με τον Μάκαντου. Ας έρθει για να θυμηθεί πώς ήταν να μαρκάρεις τον Γκάλη.

ΒΑΛΕΡΙ ΟΣΤΡΟΦΣΚΙ ΓΑΛΛΙΑ Άλλος ένας μεγάλος Γάλλος γνωστός από τις κόντρες του Άρη με την Ορτέζ. Ο αειθαλής Οστρόφσκι (παίζει ακόμα!) είναι απαραίτητος.

ΒΑΛΤΕΡ ΜΑΝΙΦΙΚΟ ΙΤΑΛΙΑ Αρκετές φορές ο Γκάλης χόρεψε γύρω από τον Μανίφικο στους αγώνες με τη Σκαβολίνι. Και ο Βάλτερ πρέπει να είναι παρών.

ΙΓΝΑΘΙΟ ΣΟΛΟΘΑΜΠΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ Πολλές φορές ο Ισπανός πλέι μέικερ δεν είχε άλλη δουλειά εκτός το να εμποδίζει τον "Νικ" να πάρει τη μπάλα. Δεν θα έπρεπε να είναι στο Παλέ;