Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Πολύ τον λυπάμαι τον Ριβάλντο. Ο μισθός που του κόβει ο Κόκκαλης είναι μικρότερος από τον δικό μου. Μόνο 1.000 ευρώ για τον μάγο; Τελικά, είμαι μεγάλο παλτό.

Ο Βραζιλιάνος έκανε μεγάλη γκάφα χθες με το πέναλτι. Δεν άφησε τον Τζόρτζεβιτς να το εκτελέσει που κάνει προπόνηση σε κάθε αγώνα. Οκτώ στα οκτώ έχει ο Σέρβος.

Γεμίζουν τσάρτερ οι οπαδοί του Ηρακλή. Έχουν φτάσει τα 11 και συνεχίζουν. Σίγουρα θα κάνουν ρεκόρ πολυπληθούς κερκίδας για ευρωπαϊκό αγώνα. Στον Λεώνη δεν ξέρω αν θα αρέσει αυτό, καθώς δεν του πολυαρέσει η πίεση.

Προς το παρόν, η μαζικότερη εκδρομή ήταν στο Σιόν της Ελβετίας. Περισσότεροι από 2.000 εκδρομείς πέρασαν τότε τα σύνορα και άλλοι 500 ομογενείς τάχθηκαν στο πλευρό τους. Αυτό που θα θυμούνται όμως δεν θα είναι ο αγώνας αλλά τα "αναμνηστικά", για τα οποία σταμάτησαν τους περισσότερους στα ελβετικά σύνορα. "Το αγόρασα" ήταν η συνηθισμένη απάντηση στους τελωνειακούς, αλλά τα περισσότερα έγραφαν από κάτω Hotel Imperial.

Αγγλία γίναμε, κύριοι. Μέχρι και αν η Αμαλία του "Παρά Πέντε" (η Ζέτα Μακρυπούλια, ντε) είναι φάντασμα ή όχι παίζεται σε διαδικτυακό πρακτορείο στοιχημάτων. Θα μπορούσαν να το κάνουν πιο "πικάντικο". Καταλαβαίνετε…