Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Προς ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού. Αποφασίστε από σήμερα ποιος θα παρίσταται στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ηρακλή. Μη μας έχετε στην αναμονή (όπως κάνατε στον Ατρόμητο) επί 40 λεπτά μέχρι να αποφασίσετε ποιος θα κάνει τον… καουμπόι.

Στο ΑΠΘ θα βρίσκεται τη Δευτέρα ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Θα δώσει διάλεξη στους φοιτητές κατόπιν πρόσκλησης της πανεπιστημιακής νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί τον "παίρνει" να πάει. Στο Χαριλάου, θα πάει; Είναι σίγουρος ότι δεν θα πάει το… Χαριλάου στο ΑΠΘ;

Παπαδόπουλος και Φώτσης είναι οι μοναδικοί Έλληνες διεθνείς που θα αγωνιστούν στο τελικό του ULEB cup στο Σαρλερουά. Με τη φανέλα της Διναμό.

Από τους δύο προπονητές του τελικού, μόνο αυτός της Διναμό μιλάει ελληνικά. Εντάξει, είναι "σοφός" ο Ίβκοβιτς.

Τέσσερα καταστήματα πήρε η ΠΑΕ Ηρακλής στο Καυταντζόγλειο και ψάχνει να βρει τι θα τα κάνει. Η πρόταση που κατατέθηκε από κακοπροαίρετους είναι, η ΠΑΕ να κάνει τρία καφενεία και ένα ΚΑΠΗ. Όλα γεμάτα θα είναι.

Η είδηση είναι διασταυρωμένη και τσεκαρισμένη. Το "Αλ Τζαζίρα" και όχι το Αλ Τσαντίρι νιουζ κάνει αφιέρωμα στον Σικαμπάλα. Αν και το Αλ Τσαντίρι ταιριάζει περισσότερο στον παίκτη του ΠΑΟΚ.