Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( γιατί να πας... :: 15/3/2006 19:29:25) 

Γιατί να πας…

Επικοινωνιακό τρικ για να ξανακερδίσει την εκτίμηση του κόσμου ή πραγματικό ενδιαφέρον για τον μπασκετικό Ηρακλή; Ό,τι από τα δύο και αν ισχύει για την απόφαση του Γιώργου Σπανουδάκη, να διαθέσει τις καθαρές εισπράξεις του κυριακάτικου αγώνα με το Αιγάλεω στην ΚΑΕ, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο κόσμος του Ηρακλή πρέπει να βρεθεί στο Καυταντζόγλειο.

1.

Θα δώσει φιλί ζωής στον μπασκετικό Ηρακλή, στην ύστατη προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού. Η ομάδα βουλιάζει αγωνιστικά και οικονομικά και κάθε ευρώ που θα εισρεύσει στο ταμείο της ΚΑΕ, είναι πολύτιμο. Από τη μία θα καλυφθούν τρέχουσες υποχρεώσεις που εντοπίζονται κυρίως σε οφειλές προς τους παίκτες και από την άλλη θα δοθεί η δυνατότητα στον Γιούρι Ζντοβτς να ενισχύσει την ομάδα, με παίκτες που πιστεύει ότι θα βοηθήσουν άμεσα.

2.

Θα "σπρώξει" τους παίκτες σε μία νίκη, που ίσως σημαίνει και… μισή Ευρώπη για τον Ηρακλή. Απομένουν επτά αγωνιστικές και οι "κυανόλευκοι" δείχνουν ικανοί να επανέρθουν στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η στήριξη όμως από την πλευρά του κόσμου κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Και στα ντέρμπι που ακολουθούν με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και στα… πονηρά παιχνίδια, όπως αυτό κόντρα στο Αιγάλεω.

3.

Θα απαντήσει σε όσους έσπευσαν να τον λοιδορήσουν, αμέσως μετά την εκκαθάριση του αγώνα με την Ξάνθη. Τότε που τα εισιτήρια ήταν λιγότερα από δύο χιλιάδες, αν και θα κρινόταν σε μεγάλο βαθμό η έξοδος στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Τα γκολ του Λαγού και του Ερέρα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα και αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν τα 1.766 εισιτήρια.