Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( το πιο αδιάφορο "αιώνιο" ντέρμπι :: 23/2/2006 18:03:45) 

Το πιο αδιάφορο "αιώνιο" ντέρμπι

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε και να θυμόμαστε από το… αιώνιο ντέρμπι Άρη- ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά, η υπόθεση απλοποιήθηκε, λόγω της ετοιμότητας των γηπεδούχων. Πριν από το τζάμπολ κανείς δεν περίμενε μια τόσο εύκολη επικράτηση του Άρη. Παρά τις σημαντικές απουσίες του, όμως, αυτοί που είχαν την "καυτή πατάτα" στα χέρια τους, τα πήγαν περίφημα κι έκαναν σπουδαία πράγματα, αναγκάζοντας ακόμη και τους πιο δύσπιστους να ομολογήσουν ότι υπάρχει "βάθος" στην ομάδα.

ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ του ΠΑΟΚ πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους του. Δεν αρκεί η δικαιολογία ότι επηρεάστηκαν από την έδρα. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου δεν… κατέβηκε στο γήπεδο, αρκέστηκε σε ρόλο απλού θεατή, μετατρέποντας την αναμέτρηση στο πιο αδιάφορο ντέρμπι των τελευταίων ετών. Το πιο σημαντικό, όμως, μοιάζει να έγινε και… κουραστικό στις περισσότερες των περιπτώσεων. Και γι' αυτό ευθύνονται οι φίλοι του Άρη. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν ήταν εντυπωσιακή.

ΑΚΟΜΗ και σε μεγαλύτερο γήπεδο να έπαιζαν οι δυο ομάδες, είμαστε σίγουροι ότι θα γέμιζε και θα βοηθούσαν όπως βοήθησαν την Τετάρτη την ομάδα τους. Επί της ουσίας, θα υπάρχει και συνέχεια αύριο, αυτήν τη φορά για την ποδοσφαιρική ομάδα, στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Το Χαριλάου ετοιμάζεται να ζήσει μεγάλες στιγμές, έστω και υπό τη σκιά της θλιβερής πραγματικότητας της Β' εθνικής. Σε κάθε περίπτωση μας αρέσει να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα. Είναι από τα τελευταία πράγματα που έμειναν στην κατ' ευφημισμόν αθλητομάνα Θεσσαλονίκη.