Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ποντάρετε, "γυρίζει" :: 14/3/2006 19:41:54) 

Ποντάρετε, "γυρίζει"

ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ για τη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Στοίχημα πρώτον. Τόπος Τούμπα, ομάδα ΠΑΟΚ. Ο Γούμενος μοιάζει ανήμπορος να εξέλθει από τη διοικητική κρίση και ανακόπτοντας τις παράπλευρες απώλειες που προκάλεσαν τον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας.

ΣΑΡΑΝΤΑ μέρες χωρίς νίκη, τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια και όγδοη θέση δεν "χωνεύονται" εύκολα. Την ίδια ώρα, ο Παύλος Ψωμιάδης, ο οποίος δεν είναι ούτε… Σύριος επενδυτής, ούτε κομήτης από τους γνωστούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν, σχετικά με την αγορά της ΠΑΕ, δηλώνει αποφασισμένος να αναλάβει το "γωνιακό μαγαζί", με τα μεγάλα χρέη. Η λύση για πολλούς.

ΙΣΩΣ, όπως επιμένουν ορισμένες άλλες φήμες, δεν είναι ο μόνος, αφήνοντας την αίσθηση για επερχόμενο ντόμινο διοικητικών εξελίξεων και αλλαγών. Άσχετα με το ποιος θα έχει μεγαλύτερα κέρδη ή ζημίες, όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να αλλάξει χέρια, σελίδα, επίπεδο. Δύσκολη πρόβλεψη, πολύ καλή, όμως, η απόδοση του στοιχήματος. Περιμένουμε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ δεύτερον. Τόπος Καυταντζόγλειο, ομάδα Ηρακλής. Ο Σπανουδάκης είχε έμπνευση και έκανε κίνηση βοήθειας προς την ομάδα μπάσκετ, που βρίσκεται με το ένα πόδι στον γκρεμό. Πρό(σ)κληση συσπείρωσης και πράξεων θα χαρακτηρίζαμε εμείς, την πρωτοβουλία να προσφέρει η ΠΑΕ τις εισπράξεις του αγώνα με το Αιγάλεω στο πληγωμένο μπάσκετ. Φιλί της ζωής. Μόνο που το στοίχημα-μπαλάκι είναι στον κόσμο… Πρέπει να το κερδίσει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ τρίτον. Τόπος Χαριλάου, ομάδα Άρης. Επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του μαρτυρίου. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα, προσδίδοντας αγωνιστική αξιοπιστία, με την οποία μαζεύει σιγά, αλλά ουσιαστικά τους πολύτιμους βαθμούς.

ΚΑΛΗ ΤΟΥ ώρα, όποιος είχε την έμπνευση να τον καλέσει στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρει βοήθεια σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Σωστά επισημαίνει ο "αλενατόρε" ότι το ζητούμενο δεν είναι αν θα τερματίσει πρώτος ή τρίτος ο Άρης. Το στοίχημα είναι το εισιτήριο της ανόδου, η επιστροφή στην… ζωή.