Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Η επιστροφή του Θέμου: Το "ΟΛΑ Χ" επιστρέφει απόψε (23.45) στον ΑΝΤ1 ως "Ολική επαναφορά", ενώ από την επόμενη εκπομπή ο τίτλος αλλάζει πάλι, για να γίνει "ΟΛΑ ΧΧL". Στο σποτάκι του ΑΝΤ1 βλέπουμε τον Θέμο κακοποιημένο να αρνείται να ζητήσει συγγνώμη (στον ALPHA και να επιστρέψει), παρά τα "βασανιστήρια". Όπως καταλαβαίνετε, ο Θέμος συνεχίζει τις επιθέσεις του κατά ALPHA με τις ευλογίες του ΑΝΤ1. (φωτ. 2)

Ρέει χρήμα στα περιοδικά: Θετικά έκλεισε ο Φεβρουάριος για τα περιοδικά, αφού σημειώθηκε αύξηση των διαφημιστικών εσόδων τους κατά 8%. Ο Πήγασος καρπώθηκε το 12,6% της πίτας (όπου πίτα ίσον 53 εκατ. ευρώ), ο Λυμπέρης το 12,55%, η Motor Press το 11,94%, ο ΔΟΛ το 11,18%, οι Αττικές Εκδόσεις το 9,44%, η ΙΜΑΚΟ το 7,94%, η Δάφνη το 5,75%.

"Οι φάκελοι" των υποκλοπών: Τρία χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράκ, "Οι φάκελοι" ασχολούνται με την υπόθεση ενός "δικού μας" ανθρώπου, της συναδέλφου Μαρίνας Μεϊντάνη, στο τηλέφωνο της οποίας άρχισαν να παρουσιάζονται προβλήματα μετά την επιστροφή της από τον πόλεμο του Ιράκ, την άνοιξη του 2003. Απόψε (23.50) η Μεϊντάνη αποκαλύπτει πως είχε προσφύγει στη Vodafon ζητώντας εξηγήσεις για… παράξενα σύμβολα στο κινητό της, διακοπές στις συνομιλίες και ανωμαλίες στην αποστολή SMS. Τότε την είχαν διαβεβαιώσει ότι το τηλέφωνο της δεν παρακολουθείται. Τώρα βρήκε το όνομά της στον κατάλογο των πολιτών, οι κλήσεις των οποίων υποκλέπτονταν.

Ιράκ: Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ και οι θάνατοι δημοσιογράφων και των τεχνικών τους αριθμούν 101. Εξήντα από αυτούς δολοφονήθηκαν. Δεν σκοτώθηκαν από αδέσποτες σφαίρες ή από επιδρομή καμικάζι. Ήταν στόχοι και δολοφονήθηκαν.

ΑΚ.ΦΩΤ.