Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Προς τιμήν του Ροναλντίνιο, οι παίκτες του Άρη αποφάσισαν να αλλάξουν τα ονόματα στις φανέλες: Γογολίνιο, Κολτσιδίνιο, Νεμπεγλερίνιο, Σκαρμουτσίνιο, Βελονίνιο, Γκουγκουλίνιο και γκολ. Χαριλεάο, σάλσα, σάμπα και Σαντάνα.

Ο Λάμπρος Σκόρδας θα κατεβάσει πρόταση στο δ.σ. της ΠΑΕ για να αποχωρήσει ο Άρης από το κύπελλο Ελλάδας και να συμμετάσχει στο Κόπα Καμπάνα.

Το μυστικό της συμφωνίας με τον Βραζιλιάνο μάγο είναι να του φτιάξει τα δόντια ο Σκόρδας. Θα του βάλουν τα κάγκελα που έβγαλαν από τη θύρα τρία για να ισιώσουν τα δόντια.

Στο συμβόλαιο αναφέρεται και το όνομα του Λουτσιάνο, ως επίσημου μεταφραστή. Πρώτη επιλογή ήταν ο Καστίγιο, αλλά στον Άρη φοβήθηκαν ότι ο Ροναλντίνιο θα λέει "είμαι χαρούμενος για τη συμφωνία με τον Άρη" και ο Ουρουγουανομεξικανός θα μεταφράζει "δεν συμφώνησα με τον Ολυμπιακό γιατί δεν έχει καλό προπονητή… πεντέχο, πούτα μάντρε".

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να εφαρμόσει τον μωσαϊκό νόμο (οδόντα αντί οδόντος) και θα κλείσει εμπορική συμφωνία με τον Χρήστο Δοντά. Θα μεσολαβήσει ο Κούδας που συναντήθηκε μαζί του στην παρουσίαση της βιογραφίας του.

ΥΓ. Το λογαριασμό για τη φωτογραφία του Ροναλντίνιο, που χρησιμοποιεί σήμερα η στήλη, η ΠΑΕ Άρης να τον στείλει στον Βασίλη Κεχαγιά. Θα πληρώσουμε σε είδος.