Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( το είδωλο του "μάγου" :: 20/3/2006 18:26:31) 

Το είδωλο του "μάγου"

Άρωμα Ροναλντίνιο στο Χαριλάου, λοιπόν. Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Πυροτέχνημα; Το πρώτο νούμερο του τζόκερ; Κατ' αρχήν ψυχραιμία. Τεράστιο το μέγεθος του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη για "παιχνίδια". Απλησίαστο.

Η εμπορική συμφωνία του Άρη με τον αδελφό και μάνατζερ του "μάγου" θέλει δουλειά πολλή και απαιτεί κάποιες… μαγικές και σπάνιες στην Ελλάδα έννοιες, όπως σοβαρότητα, νηφαλιότητα, σωστή κρίση. Όχι υπερβολές.

Την περασμένη βδομάδα αναφερθήκαμε στην ανάγκη ανάπτυξης του "κιτρινόμαυρου" μάρκετινγκ, καθώς και της εκμετάλλευσης της δεξαμενής που ακούει στο όνομα Λέσχη Φίλων Άρη, για να υπάρχει ζωή και μέλλον.

Αν δούμε από αυτήν την οπτική γωνία την πρωτοβουλία των παραγόντων του Άρη να συνεργαστούν με τον Ρομπέρτο Ασίς Μορέιρα και να… ακουμπήσουν τον Ροναλντίνιο, τότε έγινε πράγματι ένα πρωτοποριακό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δεν χρειάζονται ούτε πανηγυρισμοί, ούτε αφορισμοί. Απλώς θα περιμένουμε τις εξελίξεις χωρίς βιασύνη και πρόχειρα συμπεράσματα. Εφόσον ο Άρης βαδίζει σωστά, τότε ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ του.

Και κάτι άλλο. Αξίζει τον κόπο να θυμίσουμε τι έλεγε ο Ροναλντίνιο στο Γκαλά της ΦΙΦΑ για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου το 2004, αναφερόμενος στον αδελφό του.

"Είναι το είδωλό μου. Ήταν πάντα κοντά μου και βοήθησε τα μέγιστα για την πρόοδο μου, ενθαρρύνοντας με να δουλεύω όσο το δυνατόν περισσότερο και πιο σκληρά, να αναπνέω 24 ώρες για το ποδόσφαιρο".