Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( άλλο λούβαρης, άλλο τούμπα - προς τι ο πληθυντικός; - παραϋπουργικά - περαστικά :: 20/3/2006 18:24:38) 

Άλλο Λούβαρης, άλλο Τούμπα

Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του Παντελή Καφέ (φωτογραφία), τα χρήματα, όμως, που προβλέπονται στο συμβόλαιο είναι πολλά και η πλευρά του παίκτη συνειδητοποίησε ότι πολύ δύσκολα οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν χρήση αυτού του όρου. Κάποια στιγμή ακούσαμε ότι "η Διναμό Κιέβου και η Ρόμα παρακολουθούν τον Καφέ". Τις τελευταίες μέρες "διοχετεύεται" ότι ο Παναθηναϊκός καλοβλέπει τον Καφέ (όπως και η Σαχτάρ τον Αμπάρη, πριν από κάτι μήνες). Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, πάλι δεν θα τσιμπήσουν στον Πειραιά. Ο Λούβαρης, άλλωστε, δεν τα "τρώει" κάτι τέτοια. Αυτά τα "έτρωγαν" μόνο στην Τούμπα.

Γ.Κ.

Προς τι ο πληθυντικός;

Είκοσι ένα εισιτήρια των εκατό ευρώ πουλήθηκαν στον αγώνα με το Αιγάλεω. Σπανουδάκης, Σαρηκεχαγιάς και Αδαμίδης αγόρασαν περισσότερα από τα μισά. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν τους μιμήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Ένας εξ αυτών, ο Χαντές, δήλωνε έξω από το Καυταντζόγλειο: "Είκοσι πέντε χιλιάρικα δώσαμε στο μπάσκετ". Γιατί άραγε ο πρώτος πληθυντικός, αφού από άλλες τσέπες προήλθαν τα ευρώ;

Δ.ΒΛ.

Παραϋπουργικά

"Μαζικό" παιχνίδι γίνεται στην Κηφισίας 7 και ο αρμόδιος υπουργός έχοντας πολλά και πολύ σοβαρά ζητήματα να αντιμετωπίσει, μάλλον δεν έχει πάρει είδηση τι παίζεται πίσω από την πλάτη του. Όποιος ψάχνει, όμως, κάτι βρίσκει και οι απέναντι στον υπουργό αδυνατώντας να βρουν στον ίδιο ψεγάδι, έψαξαν για το περιβάλλον και βρήκαν κάπου στη Γιουγκοσλαβία την αχίλλειο πτέρνα. Μένει να μάθουμε τώρα πόσο… αχίλλειος είναι αυτή η πτέρνα.

Θ.Ν.

Περαστικά

Περιπέτεια υγείας για τον Σωτήρη Καραμπέρη. Ο πρώην πρόεδρος του Άρη υπέστη -ευτυχώς ελαφρύ- έμφραγμα τις προηγούμενες ημέρες, ενώ έπαιζε μπάσκετ με φίλους και εδώ και λίγες μέρες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο έχοντας, πλέον, διαφύγει κάθε κίνδυνο. Σωτήρη, περαστικά και γρήγορα κοντά στην οικογένειά σου.

Α.Τ.