Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ο... θάνατος των εμποράκων :: 20/3/2006 20:21:46) 

Ο… θάνατος των εμποράκων

Η θλιβερή μειοψηφία, που κατάφερε να πείσει, ότι η σιωπή ισοδυναμεί με ενοχή επιβάλλοντας ψυχισμούς και πειθαναγκασμούς απαισιοδοξίας, οφείλει να ζητήσει μία συγγνώμη από τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Συγγνώμη από τον Σκόρδα (μιας και ήταν ο κύριος αποδέκτης της λοιδορίας) και τους συν αυτώ για την ελαφρά τη καρδία απόδοση χαρακτηρισμών τύπου "καταστροφείς του Άρη", ή το χυδαίο περί "άχρηστων που ενδιαφέρονται μόνον για τη καρέκλα".

Αυτοί οι "άχρηστοι" όμως, ποτέ δεν σταμάτησαν να δουλεύουν. Ποτέ. Αυτοί οι "άχρηστοι" σημείωσαν, μετά την υπαγωγή στο άρθρο 44 μία ακόμη μεγάλη επιτυχία, όπως η συμφωνία με την πλευρά τού Ροναλντίνιο. Οι ίδιοι "άχρηστοι" βέβαια, θα μπορούσαν καιρό τώρα να φαντάζουν "χρήσιμοι" αν μετείχαν στο εμπόριο κολακείας, όπως τόσοι και τόσοι παράγοντες ΠΑΕ της πόλης.

Αντί αυτού επέλεξαν, έτσι απλά, κάποιες Κυριακές πρωί (μεγάλη μαγκιά η επιλογή ημέρας και ώρας) κάτι ώρες μετά το… χαμένο πέναλτι του Σκαρμούτσου να ανακοινώνουν πράγματα που δεν τολμούσε καν να σκεφτεί ο κάθε… χρήσιμος προηγούμενός τους. Διότι, όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής τα πράγματα που δεν λέγονται γίνονται και όσα λέγονται δεν γίνονται.

Υ.Γ. Αφιερωμένο σ' αυτούς που τόσα χρόνια εγκωμίαζαν την ασχήμια που έπεσε πάνω από το Χαριλάου. Και στους άλλους, που άντεξαν και αντέχουν. Που τρώνε απ' αυτούς, αλλά αντέχουν…. PLAYLIST: Green Day και "Wake Me Up Before September Ends".