Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Το χαμπέρ της ημέρας χθες, ήταν το τρακάρισμα του Γούμενου με Τούρκο στο λιμάνι. Μετά από αυτό, οι ασφαλιστικές εταιρείες θα σταματήσουν να υπογράφουν συμβόλαια με μεγαλομετόχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ή θα τους καίνε το αυτοκίνητο -όπως του Μπατατούδη- ή θα το τρακάρουν. Ασύμφορο…

Ποιος φταίει για το ατύχημα δεν έγινε γνωστό, αλλά οι υποψίες πέφτουν στον Γούμενο. Έχει πολλά στο μυαλό του τελευταία. Τιμωρείται η Τούμπα, του συλλαμβάνουν τον προπονητή, ο Σκόρδας θα φτιάξει τα δόντια του Ροναλντίνιο…

Μέχρι το καλοκαίρι, πάντως, θα έχει πουλήσει. Η τελική τιμή δεν πρόκειται να υπερβεί το 1.500.000 ευρώ. Δεν έχει βάλει ευρώ από την τσέπη του και θα είναι ικανοποιημένος με τόσα. Τα διπλάσια από τον Ζαγοράκη θα πάρει.

Το ίδιο σκεπτικό με τον Πέτρο Θεοδωρίδη έχει και έχει κάνει τα ίδια κόλπα, μόνο που ο "Πετράν" ήταν μεγάλη γάτα και κατάφερε να τσιμπήσει από τον Μυτιληναίο σχεδόν 5.000.000 ευρώ.

Μάλλον η παρουσία του πρώην προέδρου του Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμπας δεν ήταν και τόσο τυχαία. Πάντως το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, ο Γούμενος το έστειλε και στην Αθήνα, στον πνευματικό του.