Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( απολλων 5,3 :: 13/3/2006 0:27:01) 

ΑΠΟΛΛΩΝ 5,3

ΑΜΥΝΑ 5,8

8 ΚΟΒΑΤΣ Μια άστοχη έξοδος στα πρώτα πέντε λεπτά και από εκείνο το σημείο και μετά ένα πραγματικό ρεσιτάλ με εξαιρετικές επεμβάσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

5 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Στο πρώτο ημίχρονο από την πλευρά του γίνονταν οι περισσότερες επιθέσεις του Ολυμπιακού αφού συχνά, πυκνά βρισκόταν ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους.

6 ΚΟΛΤΣΗΣ Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είναι η σκιά του Ριβάλντο και όσο μπορούσε τα κατάφερε. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε αριστερό μπακ κι επίσης ήταν καλός.

5 ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ Έδωσε πολλές λύσεις, αλλά υπέπεσε στο καθαρό πέναλτι και κάποιες φορές φάνηκε να χάνει την ψυχραιμία του.

5 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Είχε πολλή δουλειά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάποιες φορές τα κατάφερε, κάποιες όχι αφού το φιλότιμο δεν ήταν αρκετό σ' αυτό το παιχνίδι.

6 ΠΑΡΜΑΞΙΔΗΣ Ως αριστερό μπακ πέρασε δύσκολες ώρες, αλλά όταν βρέθηκε σαν αμυντικό χαφ ήταν πολύ καλύτερος.

ΚΕΝΤΡΟ 5

5 ΚΑΡΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Δεν ήταν τόσο προωθημένος όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν φάνηκε ιδιαίτερα, ενώ ήταν αρκετά καλός ως φρουρός του Ριβάλντο.

5 ΟΡΦΑΝΟΣ Έδωσε ομηρικές μάχες με τον Τουρέ στον άξονα, αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι. Ίσως θα έπρεπε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες.

5 ΑΪΛΤΟΝ προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν έχει βρει την κατάλληλη χημεία με τον Κλέιτον.

5 ΚΛΕΪΤΟΝ Αν είχε δίπλα του τον Παπά ή έστω τον Μουζαουί θα μπορούσε να έκανε πολλά περισσότερα από το ένα γκολ. Ώρες, ώρες έπαιζε μόνος του όλη την αντίπαλη άμυνα.

ΕΠΙΘΕΣΗ 5

5 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ Ήταν κινητικός και δραστήριος, αλλά όσες ευκαιρίες είχε για να διακριθεί, δεν τις αξιοποίησε.

6 ΑΛΛΑΓΕΣ

Οι εμπνεύσεις του Κατσαβάκη ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένες. Ο Σαμουηλίδης έδωσε ώθηση, κι αν ήταν πιο ψύχραιμος θα εξελισσόταν σε ήρωα της αναμέτρησης, ενώ ο Ποπάρα με την είσοδό του βοήθησε στη μεγάλη αντεπίθεση, όπως κι ο Ουέλινγκτον στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε.

6 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι αφού είχε τις ευκαιρίες. Με παίκτες που πραγματικά κάνουν τη διαφορά (Τουρέ, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς) είχε ορισμένα εκρηκτικά διαστήματα, αλλά αν ο Φινοκαλιώτης απέβαλε ως όφειλε τον Ανατολάκη και η Καλαμαριά δεν έχανε τις κλασικές ευκαιρίες, τότε το ρεκόρ δεν θα ερχόταν ποτέ.