Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1. KOBATΣ Απόλλων Καλ. 2. ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ Ηρακλής 3. ΑΝΔΡΑΛΑΣ Λεβαδειακός 4. ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ Ηρακλής 5. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΠΑΟΚ 6. ΑΝΤΡΙΤΣ Παναθηναϊκός 7. ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΑΟΚ 8. MΠAXΡΑΜΗΣ Λάρισα 9. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Παναθηναϊκός 10. ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ Πανιώνιος 11. ΝΟΥΑΦΟΡ ΟΦΗ

Η ΟΜΑΔΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στάθηκε όρθιος στις καθυστερήσεις, εξασφαλίζοντας τη νίκη που του δίνει εμφανέστατο προβάδισμα για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι το παιχνίδι ΟΦΗ-Πανιωνίου έληξε ισόπαλο, με αποτέλεσμα να κρατά πλέον την τύχη στα χέρια του.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΒΛΑΧΟΣ

Έχοντας διατελέσει μέχρι πριν από λίγο καιρό στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ γνώριζε πολύ καλά τα δύσβατα κρητικά μονοπάτια και πώς θα περάσει αλώβητος ο Πανιώνιος. Ο βαθμός που απέσπασε η ομάδα του θεωρείται υπερπολύτιμος και κρατά ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Λένε, ότι οι νίκες φέρνουν τους βαθμούς, αλλά στις περιπτώσεις του Ηρακλή και της Ξάνθης οι ισοπαλίες σε Λάρισα και Νεάπολη ισοδυναμούν με χρυσάφι. Οι δύο ομάδες απέκτησαν προβάδισμα έναντι των ομάδων που ακολουθούν, πιστεύοντας ότι στο χρόνο που υπολείπεται θα υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει.