Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

επιμέλεια ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ

Για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι με την Καλλιθέα ήταν από τα πιο κρίσιμα της χρονιάς για την έξοδό του στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο αρχηγός του όμως το έχει πάρει επί προσωπικού και με τρία γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια οδηγεί τον "Δικέφαλο" στον τελευταίο στόχο που του έχει απομείνει.

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού κάποτε τον αγάπησαν, όμως από χθες θα τον "μισούν" ακόμη περισσότερο. Με δύο γκολ "καθάρισε" από νωρίς τη νίκης της ΑΕΚ επί του Ακράτητου και της επέτρεψε να διατηρήσει το πάνω χέρι σε ότι αφορά την έξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ποδοσφαιρική παιδεία είναι σαν το ποδήλατο. Δεν ξεχνιέται ποτέ. Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς, οι φίλοι της Λάρισας παρέδωσαν μαθήματα συμπαράστασης στην ομάδα τους. Ακόμη και μετά την "λευκή" ισοπαλία χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές τους.

ΣΗΦΑΚΗΣ

Το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν για τον ΟΦΗ κάτι σαν τελικός. Κι όμως, ο προπονητής του κατάφερε και αποβλήθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου χωρίς να υπάρχει λόγος και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο. Η απουσία του από τον πάγκο έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

ΜΠΕΟΣ

Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε μαζί του, όμως σιγά μην έδινε δυναμικό παρών στο πλέον κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς για τον Πανιώνιο. Με τον… φραπέ στο χέρι έκανε τα αποδυτήρια του Παγκρήτιου "μπάχαλο" και ο ίδιος έπαιρνε "πόζες" στις τηλεοπτικές κάμερες.

ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Είχε προαναγγείλει ότι θα αρχίσει το χτίσιμο του Αιγάλεω για τη νέα περίοδο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στην Λιβαδειά όμως και χρησιμοποίησε τους λεγόμενους βασικούς και το "Σίτι" έμεινε οριστικά και αμετάκλητα εκτός διεκδίκησης ΟΥΕΦΑ.