Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΑΝΩ

ΣΕΓΚΙΡΙ

Στο Περιστέρι ήταν τραγικός, άκουσε πολλά στην ήττα από τον Ατρόμητο. Χθες πήρε το αίμα του πίσω. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Γαλλοαλγερινό που "εξαφάνισε" τόσο τον Άλεξ, όσο και τον Γκούρμα.

ΚΛΕΪΤΟΝ

Η Καλαμαριά έχασε από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Βραζιλιάνος κέρδισε τις εντυπώσεις. Μόνιμη πηγή κινδύνου έπαιζε μόνος του την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, προκαλώντας συχνά ταχυπαλμία στις κερκίδες του Καραϊσκάκη.

ΤΟΥΡΕ

Ο MVP της αναμέτρησης του Καραϊσκάκη. Έκανε σχεδόν τα πάντα εκτός από το να σκοράρει στο καλύτερο παιχνίδι του, από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, με πληθωρική παρουσία παρουσία επιθετικά και ανασταλτικά.

ΚΑΤΩ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Όχι ότι οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν σε καλύτερη μέρα, αλλά ο Κύπριος ξεπέρασε τα όρια της ανοχής. Ούτε ο ίδιος δεν πρέπει να κατάλαβε τι έπαιζε και τι προσπαθούσε να κάνει. Αμέτρητες ανούσιες ενέργειες και λάθη.

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κάποιος να του εξηγήσει ότι η συναδελφική αλληλεγγύη ειδικά μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι κάτι παραπάνω από απαιτητή. Εξι μήνες είχε να αγωνιστεί ο Παπαποστόλου και παραλίγο να τον στείλει και πάλι εκτός δράσης.

ΙΒΙΤΣ

"Αόρατος" καθ' όλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε παρότι πέτυχε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Ο Σέρβος δικαιώνει συνεχώς αυτούς που υποστηρίζουν ότι αν δεν ήταν αδελφός του Ίλια θα είχε δει εδώ και καιρό την πόρτα της εξόδου από τον Σάντος.