Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( παοκ 4,4 :: 12/3/2006 19:11:18) 

ΠΑΟΚ 4,4

ΑΜΥΝΑ 4,8

5 ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ Στη φάση του γκολ έκανε την χειρότερη επιλογή. Αν έβγαινε πιο γρήγορα ή αν δεν έβγαινε καθόλου, θα είχε κρατήσει την εστία του ανέπαφη. Λάθη απειρίας… 4 ΦΟΥΤΣΙΝΙ Ξεκίνησε με αρκετή διάθεση, αλλά έπεσε πολύ γρήγορα. Στη φάση του γκολ, είχε χρεωμένο τον Παπαδόπουλο. 4 ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Μακριά από τον καλό του εαυτό, στο γκολ του Παναθηναϊκού δεν αντέδρασε σωστά. Ανασφάλεια στις μεταβιβάσεις του… 6 ΧΑΣΙΩΤΗΣ Καλή εμφάνιση, καθάρισε αρκετές επιθετικές προσπάθειες του Παναθηναϊκού, βγαίνοντας πρώτος στη μπάλα. Κακή πρώτη πάσα… 5 ΟΥΝΤΕΖΕ Μπορεί να μη του αρέσει η θέση, αλλά ως μπακ μπορεί να κάνει μεγάλα παιχνίδια. Δεν είχε προβλήματα πίσω, προσπάθησε δυο τρεις φορές, να βγάλει το παιχνίδι μπροστά.

ΚΕΝΤΡΟ 3,7

3 ΜΠΑΛΑΦΑΣ Ταλέντο, αλλά χωρίς δημιουργικό χαφ δίπλα του, χάνεται. Πολλές λάθος μεταβιβάσεις και περιττές ενέργειες, δεν μπόρεσε να βγάλει το παιχνίδι μπροστά. 2 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Ούτε ο ίδιος δεν πρέπει να κατάλαβε τι έπαιζε και τι προσπαθούσε να κάνει. Αμέτρητες ανούσιες ενέργειες και λάθη… 6 ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ Ίσως ο μοναδικός που επέπλευσε, αν και δεν είχε στηρίγματα. Οι ελάχιστες φάσεις του ΠΑΟΚ, ξεκίνησαν απ' αυτόν.

ΕΠΙΘΕΣΗ 4,7

4 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Δεν κατάφερε να περιορίσει τον Βύντρα από την πλευρά του, επιθετικά δεν πρόσφερε το παραμικρό. 5 ΜΙΕΤΣΕΛ Πολύ μακριά από τη φωτιά, χωρίς σωστή τροφοδότηση, ανάλωσε τις δυνάμεις του σε μάχες κοντά στη μεσαία γραμμή. 5 ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ Μία δύο φορές βρήκε χώρο, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει και να τελειώσει φάσεις. Είχε διάθεση, αλλά κι αυτός δεν πήρε τις πάσες που έπρεπε. 5 ΑΛΛΑΓΕΣ Τι να πρωτοδιορθώσει στο ναυάγιο ο Ντουμιτρέσκου; Η είσοδος του Γιασεμάκη αντί του Μπαλάφα δεν του βγήκε, γιατί ο ΠΑΟΚ χώλαινε στο κέντρο. Χριστοδουλόπουλος και Εγκωμίτης έπαιξαν ελάχιστα και δεν πρόλαβαν να δείξουν τίποτα. 6 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Αν αυτή η ομάδα θα μας εκπροσωπήσει στο Τσάμπιονς λιγκ, ζήτω που… καήκαμε! Μέχρι το 65΄ δεν έκανε ευκαιρία απέναντι σε έναν αναιμικό ΠΑΟΚ. Μπίσκαν και Τζιόλης, απλώς του έδωσαν τον έλεγχο του παιχνιδιού…

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Ξανθιώτης Ρωμανός Κοντογιαννίδης είχε καλή διαιτησία χωρίς λάθη, σε ένα ούτως ή άλλως εύκολο παιχνίδι. Έδειξε ανοχή σε κάποια επαναλαμβανόμενα σκληρά μαρκαρίσματα, κυρίως του Σέριτς, ωστόσο έπαιξε 50-50.