Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( επιβράβευση μπριάκου από τον παρατηρητή! :: 27/2/2006 21:13:27) 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Επιβράβευση Μπριάκου από τον παρατηρητή!

Ποιος Θανάσης; Ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού Θανάσης Μπριάκος, όχι μόνο δεν παραπέμπεται από τον παρατηρητή του ντέρμπι, Θανάση Βέλλιο, αλλά επιβραβεύεται για τα σφυρίγματά του. Μοιάζει με κακόγουστο αστείο, αλλά απηχεί τη θλιβερή πραγματικότητα!

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Ξανθιώτης παρατηρητής βαθμολογεί τον διεθνή ρέφερι με ένα πελώριο 8άρι, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα και βγάζοντας τυφλούς 15.000 θεατές που πήγαν στο γήπεδο και εκατοντάδες χιλιάδες που παρακολούθησαν το ντέρμπι από την τηλεόραση. Είναι άγνωστο το σκεπτικό με το οποίο αξιολόγησε τη διαιτησία του συνονόματού του ο Βέλλιος, ωστόσο αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο έντονου προβληματισμού και ανησυχίας για τα κριτήρια με τα οποία βαθμολογούν οι παρατηρητές. Ο Βέλλιος δεν παραπέμπει ούτε τους παρατηρητές Κούστα και Μαστροδήμα οι οποίοι υπέπεσαν σε σωρεία λανθασμένων υποδείξεων. Τους βαθμολόγησε με 7, ανεβάζοντας έτσι την αδρεναλίνη στα ύψη.

Εξυπακούεται ότι το όνομα του Μπριάκου και των δύο βοηθών θα βρίσκονται σήμερα στη σημερινή κλήρωση των διαιτητών και βοηθών της 22ης αγωνιστικής, εκτός κι αν η ΚΕΔ τους εξαιρέσει από τη σημερινή διαδικασία. Έτσι, για τα μάτια του κόσμου.