Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Μετά τις ασυνάρτητες κορώνες του κ. Γιάννη Γκούμα (μάλλον την κέρδισε από τώρα την ανανέωση του συμβολαίου του), που απειλεί να στείλει στο εκτελεστικό απόσπασμα τους δημοσιογράφους και τη θρασύτατη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού κατά του ΠΣΑΤ και της Νέτμεντ, είναι προφανές, ποιος είναι ο στόχος.

Ο εκβιασμός των δημοσιογράφων, που αρνούνται να παίξουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Παλιό το κόλπο. Ο εκβιασμός γίνεται συνήθως με δύο τρόπους.

Πρώτα, με αποκλεισμό από τα κανάλια των ειδήσεων. Κι όταν δεν πιάνει αυτός ο τρόπος, τότε επιστρατεύεται ο δεύτερος. Απευθείας βολές και λάσπη, για να σκεφτούν οι κακούργοι οι δημοσιογράφοι, ό,τι τα παιδάκια τους χρειάζονται ακόμη τον μπαμπά τους. Κι όταν "τσιμπήσει" κι ο εκάστοτε "λαός" και στείλει κανέναν δημοσιογράφο σε κανένα χαντάκι, τότε όλοι ψάχνουν τους ηθικούς αυτουργούς.

Τον Τάκη Τσουκαλά τον είδαμε να πανηγυρίζει έξαλλα στο πέταλο το γκολ του Γεωργάτου, με το οποίο ο Ολυμπιακός κέρδισε την Καλλιθέα. Άρα δεν ήταν αυτός, που μετέδιδε το παιχνίδι για τον Alpha…

Τι μαθαίνουμε; Κάποιος ψάχνει απεγνωσμένα "επενδυτή" για την αγαπημένη του ομάδα(!) μακριά από την Ελλάδα, σε τόπο, όπου μιλάνε ελληνικά. Λέτε να του έλειψαν τα 120 "χαρτιά" το χρόνο;