Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΑΛΛΑΞΕ… ραδιοφωνική στέγη, άλλαξε και απόψεις ο Κώστας Παπαζαφειρίου όσον αφορά την παρουσία του Γιώργου Σπανουδάκη στην ΠΑΕ Ηρακλής. Μέχρι και πριν από λίγο καιρό έλεγε ότι έκανε "εγκλήματα" και προχθές είπε ότι ο… "πρόεδρος έκανε κάποια λαθάκια, αλλά τώρα γύρισε να τα διορθώσει και να οδηγήσει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών". Τι κάνει τελικά μία θέση στο συμβούλιο…

ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήριξαν τον Γιώργο Σπανουδάκη από τη στιγμή που εγκατέλειψε την ΠΑΕ. Ο ένας από αυτούς -φημολογείται έντονα- ότι λίαν συντόμως θα "εξαργυρώσει" αυτήν τη στήριξη με μία θέση στα γραφεία της Μίκρας. Αν συνεργαστεί ο… εκλεκτός του προέδρου με την εταιρεία, θα "φαγωθεί" ένας άλλος με τη δικαιολογία ότι έχει καλές σχέσεις τους οργανωμένους οπαδούς(!).

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ πρόγραμμα θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες ο Γιώργος Αμπάρης, μήπως και τελικά αποφύγει την αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο. Ο νεαρός πορτιέρο εξετάστηκε από το γιατρό της ομάδας Μπάμπη Λαζαρίδη, ο οποίος διαπίστωσε τη διαρκή βελτίωση του τραύματος. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα υποβληθεί σε ειδικά τεστ, το αποτέλεσμα των οποίων θα κρίνει αν ο Αμπάρης οδηγηθεί στο χειρουργείο.